My world, My Rules

I am what ever I say I am

Kkkkkkaaalllllt

Publicerad 2012-09-19 19:55:29 i Gott och blandat

Kallt, så ruskigt kallt. Vill hem å äta varm macka med prästost och se dr who. Mums och mys! Måste dock städa. Dubbelbesök torsdag å fredag. Imorn blir det film för hela slanten med shami, kanske eli oxå och fredag ska mamma å moster hem till mig. Så dubbel bubbel!
Snart hemma :)

Vardag

Publicerad 2012-09-19 08:10:30 i Gott och blandat

Jag försöker ibland pussla ihop vardagar och har varken barn eller ett förhållande. Tänk om jag skulle ha ett förhållande? Alltså, jag vet inte. Jag antar att jag är inte efter ett förhållande, igen. Jag antar att jag trivs med mig själv, mins små manier och vardagsproblem.
Visst, att veta att någon väntade på mig hemma fick mig att bli lite van med det. Men samtidigt fick jag lära mig om hur det är att bo med någon, även om det var bara två veckor. Saknar hennes glada stämma och hennes små vardagsproblem. Saknar tyvärr inte hunden. Och kanske en minimal saknad. Min katt saknar honom, ha ha ha! Nej orkar inte skriva mer.

Saknad

Publicerad 2012-09-17 20:14:36 i Gott och blandat

Jag saknar dig. Avskyr det. Varför ska jag sakna dig så mycket som jag gör när jag inte ens vet om du gör det.
Kanske.
Kanske.
Kan ske.

Efter stormen

Publicerad 2012-09-15 11:49:30 i Gott och blandat

Tystnad... En enorm tysnad som sveper sig förbi den lilla lägenheten.
 
Ok jag ska inte överdriva men en liten del av mig kommer sakna henne (ask me again in a week) men hunden... Jaaa... Hunden var hunden. Och ja, den bajsade och kissade inomhus igår. Yes... Tyvärr... Så nej tack, ingen mer hund hos mig. Hur gammal var hunden? Nästan ett år... Shit vad jag fick pli på hunden... Använde samma metod som jag har haft med Chibiz. Spreja så fort något var fel... Tro mig, en del var fel, Som när han försökte para sig med en katt som trodde han var en katt, och en hund som inte visste riktigt vad hon var.
En som verkligen saknar hunden är min katt.... I was so afraid of this... Ja, hon jamar efter honom, precis som när hon jamar efter hankatter. Hon trodde han var en hankatt!!!!! Så ni kanske inte behöver så mycket information om vad som skedde igår kväll... Eeeek....
 
Iaf, en god sak är att jag kommer förmodligen starta en liten sida med allt det jag har skapat, teckningar, broderier, smycken osv... Inga kläder för det kan jag inte än.
 
See ya!

Får jag lov att..?

Publicerad 2012-09-14 14:38:52 i Gott och blandat

Imorn så kommer jag att bo själv igen. Ja, att bo själv har ett pris som jag är villig att betala. Freedom!!!!
Och så kan hunden flytta ut!!!!!! Yes!!! Avskyr den där hunden som i princip har kissat inomhus varje dag!!!! Gaaaaaah!!!!
Snart helg, så underbart :)
Har ett par timmar kvar :)

Falling skies

Publicerad 2012-09-12 00:18:53 i Gott och blandat

Såååå bra. Kollat nästa klart på hela säsong 1.
För en av mina trogna läsare tänkte jag skriva att jag har sett första episoden av dr who.

Inget svar

Publicerad 2012-09-11 20:10:41 i Gott och blandat

Iiiiiik! Jag hatar att vänta på saker man inte ser resultat. Kanske därför jag intr kan gymma å går ner i vikt hahahha. Skämtåsido. Hehe.

Anyways jag har inte hört ngt från det andra jobbet så jag vet inte. Suck. Hoppas hoppas hoppas.

Ska hem nu. Hoppas verkligen inte att hunden har kissat å bajsat mer inomhus för då kommer jag koka.
Nej nu ska jag spela popquiz. :)

Dålig start

Publicerad 2012-09-11 12:18:23 i Gott och blandat

Vaknade halvsunkig med bestämde mig för att ändå gå till jobbet. Missade första bussen så jag smsade min chef att jag skulle bli lite sen. Första början så skulle jag bara bli knappt tjugo min sen men gissa vilken överraskning som väntade mig inne i toan. Milou ( min tillfälliga inneboendes hund) hade kissat och bajsat. Jag tänkte bara vilken tur att jag inte trampade på skiten. Bet ihop allt, torkade bort allt, kollade klockan, skulle hinna med bussen. Småglad över att jag skulle hinna "enligt tidsplan" så gick jag för att ta på mina converse och gå. Vad upptäcker jag? Hund@€€&@€%*!!! hade kissat!!!! IGEN!!! Nu fanns det ingen chans att jag kunde hinna byta strumpor, torka upp allt och hinna med bussen. Nice... Vänder mig om och ja @€&$#*!!! hade skitit igen inne i toaletten. Ja, min humör var inte längre den bästa och jag ville bara säga till hunden att dra men skiten skulle inte fatta. Så då var det bara att smsa chefen igen med världens mest sämsta ursäkt, jag menar, hur troligt är det att en hund kissa OCH bajsar två gånger under mindre än 20 min.
För er hundälskare säger jag bara såhär, inte min hund, inte mitt ansvar.
Anyways så bestämmer jag mig för att städa undan allt och ta ut @€&!! så att den inte gör mer hyss inomhus. En snabbis på 10 min. Sen ville inte hunden in så jag får jaga den till entren. Yey. Under tiden får jag sms från min chef när jag är framme. Hatar att smsa mer än 30 min för jag ville inte bli sen.
Ja, jag vet inte vad jag ska göra. Helt ärligt. Det enda som jag tänker på just nu är att det är bara två dagar kvar. Sen inge mer hund, solitude i welcome you. Chibiz är min lilla älskling som är så snäll. :). Nej om hon vill tillbax blir det utan hund. Inga hundar igen.
Hoppas att dagen slutar bra.

Första svaret lyder...

Publicerad 2012-09-10 18:43:54 i Gott och blandat

Ok så jag har fått svar från ena stället, för att jobba med kortservice. Fick ett "Tack men konkurrensen var svår". No shit? Jag är ändå helt nöjd med min insats. Jag gjorde allt jag kunde. Jag hoppas bara att jag kan få det andra jobbet. VILL! Jag får väl bara hålla tummarna. :)

Blixt och moln

Publicerad 2012-09-09 10:26:00 i Gott och blandat

Jag önskar bara att jag kunde förstå min storm av osäkerhet och känslor. Nej det är inte det att jag tycker om någon specifik som jag känner så.
Who am I kidding?
Jo ok, det är om S, men vad spelar det för roll egentligen för allt jag vet är att S skiter fullständigt i mig och vill säket inte säga mkt om sitt liv till mig, men JAG ska berätta och JAG ska öppna upp mig och bla bla bla! Trött jag blir...

Det kanske verkar som om att jag inte kan släppa S vilket svaret blir ja och nej. Än så länge har jag inte stött på någon som har varit som S. Men jag måste släppa allt. Talade med Crom om S och han tyckte bara att jag skulle glömma honom.

Sometimes it's hard for me to forget....

Men jag ska, jag borde, jag måste!

Vi får se hur det artar sig...

Baldags

Publicerad 2012-09-08 13:47:17 i Gott och blandat

Kan inte fatta det, snart är dags att dansa som på 1800-talet. Har klänning, skor, makeup och frisyr klar.
Lovar att ladda upp bilder:)

Packåsna

Publicerad 2012-09-06 08:00:56 i Gott och blandat

Träningsväska - check
Handväska - check
En million saker inuti väskan - double check!
Aaaaah! Håller på å dööööö! Fick hem min klänning igår. Lite saker kvar att fixa så japp imorn på kvällen kommer jag vara busy busy.

På tal om ingenting. Två unga flickor håller på att lära sig spanska. Gissa hut de säger hur gammal är du? Lol. Jag dör xD om de visste vad de säger.
De säger: cuantos anos tienes?
Översättning: hur många anus har du?
Liten spanskakurs : ñ uttalas som ng här i sverige som när man säger ingen, ringen. Ska inte blandas med gn som t ex ugn. Helt fel uttal.

Vill sova!!!!!! Åker just nu till jobbet. Jippie kay jay!!

Intervju, nya skor och balklänning

Publicerad 2012-09-05 11:07:49 i Gott och blandat

Jag har haft en ganska händelserik tisdag. För att inte säga veckostart.
Måndag - Amanda flyttade in hos mig och ska bo under två veckor. Hennes väska blev stulen och vi gjorde en polisanmälan.
Tisdag - Intervju för att eventuellt börja jobba för själva företaget och inte som inhyrd. Intressant intervju som jag hoppas att det slutar med att jag får jobbet. En till sak hände. Jag fick en till intervju som vikarie för ett år och även där är det direkt för företaget. Hoppas verkligen att få fortsätta för företaget men som direktanställd. Får ganska bra lön men vill ha bättre. Jag hoppas bara på det bästa. Vad med kan jag säga. Efter den händelserika dagen så skulle jag hem till Ferni för en sista look med klänningen. Den ska bli klar idag och lär väl få den på kvällen. Däremot ska jag sy min egen väska. Yey! :) ska försöka göra klart den ikväll. Om det går. Heh... Sen vart det kebab mit daz Amanda. Jag måste verkligen ändra kosten. Måste även inhandla tvättmedel, boka tid på söndag. Tror att jag tar min vanliga kl 10 för jag vill inte upp tidigt på söndag.
Idag är det onsdag. Gick upp relativt tidigt, spenderade min ensamma tid att kolla youtube klipps och kolla om det har kommit nya serier samt nya avsnitt. Ja o ja. Ska börja checka lite nya serier. Aja. Vi får se. Wish me luck today.

Hoppla hej

Publicerad 2012-09-03 18:02:08 i Gott och blandat

Väntar på bussen och småfryser. Det är inte det att jag brukar vara punktlig men jag brukar inte vara så tidigt vid hållplatsen som idag.
Great. Råkade radera halva inlägget. Super. Yey.
Att vara sängliggande hela helgen var inte det mest produktiva man kan göra. Men men. Vad kan man göra? Feberfri och relativt kry. Uppe hela natten. Ok det var inte så smart. Så önska mig lycka till :p

Sömnlös

Publicerad 2012-09-03 06:55:11 i Gott och blandat

Har inte sovit sen jag vaknade. Sov kanske lite men vaknade hela tiden. Så jag startade datorn för att kolla på serier och kanske somna. Men icke. Har käkat, duschad och nästan fullt påkläd. Ska fixa mig lite mer :p

Feberfri

Publicerad 2012-09-03 00:19:17 i Gott och blandat

Jag är äntligen feberfri! Sov halva lördag och söndagskväll. Nu har jag den klassiska problemet, kan inte sova. Jag kommer förmodligen plocka undan lite och sen sova. Ska jobba imorn ;)

Om

Min profilbild

Acushla Muffiat

Jag är en tjej som skriver om allt, ibland för mycket, ibland för lite. Kallar mig själv en "multihobbymänniska" vilket är sant. Gillar en del saker och ser bloggen som en cyberdagbok. Dock skriver jag inte allt, tyvärr. So bare with me :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela