My world, My Rules

I am what ever I say I am

Hemgång

Publicerad 2012-08-31 21:46:44 i Gott och blandat

Nu väntar en två timmars resa hem. Så om jag börjar skriva en massa inlägg u know why. Funderar på att skippa centralen och åka tvärbanan. Why not? Helt ok, vi kollade på avengers och jag fick äntligen se shwarma scenen.
Nu hemfärd!

Min stora idiot

Publicerad 2012-08-31 18:51:27 i Gott och blandat

Jag åkte åt heeeeeelt fel håll. Jippi...not! Fattar inte vilket idiooooot jag är!!!! Jaja hann iaf med bussen som åker åt andra hållet. Tur det.
Äventyret har nyss börjat. Eller?

Syryioio?

Publicerad 2012-08-31 18:48:13 i Gott och blandat

Haha kan inte ens stava till det. Södertälje. Eller kanske östertälje but same shit right? Ska träffa bror. Juppi. Fick hetsköpa på ica to go. Kostade lite mer än en vanlig ica men det spelade ingen roll. Nej jag är inte rik men jag har möjlighet att spendera liiiiite mer än förra månaden. Men men. Jag ska av snart. Skriver sen :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3305342/images/2012/pic_5040ea839606ee47c00005ef.jpg" class="image">

Air supply

Publicerad 2012-08-31 18:23:15 i Gott och blandat

Lyssnar på låten och kan inte sluta tänka på ingen men ändå känna världens sämsta samvete. Vem är han? Någon som jag känner att jag kommer såra för jag inte känner något tillbaka. Vem? Vem är denna mystiska människa vars namn jag redan känner...
I can't live if living is without you.
Vem är du?

Saknar

Publicerad 2012-08-31 13:54:02 i Gott och blandat

Ibland så känns allt inge vidare. Det är som att jag saknar någon som jag inte ens märker. Men samtidigt vet jag vem jag saknar så oerhört mycket att jag känner att jag kommer spricka av tomhet. Kan man det? Kan man spricka av tomhet? Tänk om. Tänk om. Jag vill höra hans röst, jag vill veta vad han gör, hur han mår och om han är lycklig. Men jag vet inget och jag antar att det är inte mycket jag kan göra. Känner mig hjälplös. Han försökte snacka med mig men jag kunde inte då och vad skulle jag göra? Ignorera min moster? Jag vet inte.
I miss you...

Nödbroms

Publicerad 2012-08-31 13:43:50 i Gott och blandat

Ok ngn fick den galna iden att dra för nödbromsen. Det vill säga tåget framför oss. Ok. Jag hoppas verkligen att detta åtgärdas snabbt. Tiden tickar på!!!!
Smsa min chef? Hmm kan ju va en ide.

Morgonstund

Publicerad 2012-08-31 08:11:56 i Gott och blandat

Sitter och funderar ang dagens aktiviteter
Jobba till 17 sen hem till bror i Södertälje. Vet inte var han bor men jag kan ju smsa ;) Det jag behöver veta är att det är i södertälje.
Seg tåg åker långsam. Varför vet jag inte men ja vi står stilla/åker snigelfart i Fridhemsplan. Let me refrase that. Vi står stilla. Halva tåget vid plattformen. Undrar hur det är vid den främre delen av tåget. Hmm. Ja, jag börjar om 20 min och sista sträckan tar 10 min. Kommer hinna i tid. Hoppas jag. Nästa vecka ska jag köra diet tills äckelpäcklet tagit slut. OCH jag ska på intervju!!! Håller tummarna :)
Nej min mobil har 5% så,spara?

Blod, svett och tårar

Publicerad 2012-08-29 19:10:24 i Gott och blandat

Helt ärligt, vart tog min kondition vägen? Har nog inte tränat på ca 2 månader. All kondition är helt väck, borta, kaputt. Men jag ska erkänna att det var underbart. En sån underbar känsla. Men efter en kvart ville jag dö. Efter tjugofem minuter så började jag få kraft som försvann efter fem minuter.
Bästa blicken var tanten som såg mig med mina underkläder. Hon var rolig. Hahaha hennes blick!
Nu åker jag hem och ska se om jag träffar Tia innan. Men men. Oavsett allt så är jag nöjd! Riktigt massivt euforiskt nöjd att jag ska köpa läsk, godis och glass... Hahaha jag skojar bara, vilka idioter skulle göra det? xD

Jahapp...

Publicerad 2012-08-29 08:16:01 i Gott och blandat

På väg till jobbet helt feberfri och utvilad. Blev inte en omgående sömn när jag var hemma eftersom min moster ville käka glass. Vi hade en häagen-dazs i frysen som vi åt tillsammans. Iden var att vi skulle kolla på derailed men efter knappt en halvtimme gav jag upp och sa att jag ville sova. Hon åkte hem och jag gick bumbs under täcket.
S skrev igår på skype men då var jag med en moster som ville att jag verkligen skulle se en film jag inte orkade egentligen se så jag ursäktade mig med att jag var upptagen om vi kunde snacka om en timme. Föga anade jag att det skulle bara bli en halvtimme. Då jag kollade på skype var han inte online men jag beslöt mig för att ändå vänta lite. Min trötthet lät mig bara vänta i fem minuter varav jag beslöt mig för att skicka ett meddelande på skype. Jag ångrar inget då jag måste sätte mig först. Om han hade velat prata tidigare så hade han kunnat det men om han aldrig är online...

Snart framme. Trots nio timmars sömn så känner jag mig trött.

Feber?

Publicerad 2012-08-28 19:45:05 i Gott och blandat

Huvudvärk, varm panna. Känner mig febrig. Nä usch mår pyton. Blä. Vill spy och sova. Snart hemma igen. Tröööött. Sååå trött. Säng. Saknar dig.

Svar till Eli

Publicerad 2012-08-28 08:18:50 i Gott och blandat

Ang serier
Jag kollar just nu på white collar från scratch. Annars kollar jag på dessa serier.
Pretty little liars, new girl, suits, white collar, switched at birth, lizzie bennet diaries, awkward, once upon a time, the big bang theory, how i met your mother, franklin and bash, the amazing race, the x-factor, the firm, criminal minds, the guild.
Har sett dessa serier som ska ha avslutats (nu snackar jag om alla säsonger)
V(både den gamla å nya), chuck, no ordinary family, house, roswell.
Japp. Ser en del. Vissa lär snart börja och andra har säsongspaus (som min nya favvis, suits, tillbaka i januari).
Men ska checka en serie som hette ngt med skies. Falling skie kanske. Anyways, hoppas du fick svar;)

Morgonen är kommen

Publicerad 2012-08-28 08:05:49 i Gott och blandat

Känner mig som en känner mig som en kärring. Inge illa menar kärringar, men att somna på fåtöljen är inte det jag brukar. Fick traska mig upp och lägga mig. Jag minns inte hur länge jag sov. Det enda jag är fullt medveten om, det är att jag hade stel nack och White Collar var fortf på g. Skulle träna idag men beslöt mig ( det vill säga jag försov mig ) att jobba in min tid idag men träna imorn och torsdag. Wish me luck. Har inte tränat på jätte länge men jag måste.
Gick precis in i tuben och ska till jobbet. Råkade stöta mot en muslimsk kvinna. En snabb arg blick som hon tog tillbaka när hon såg att är en "blatte". Så roligt. Eller så kanske det var min hoodie. Min dumma hoodie som saknar halva ärmarna. Japp. Sommarhoodie. Men jag vill använda den iaf. :O
Pignoise. Längesen sist. Mmm.
Saknar en sak som Eli brukade göra varje kväll. Skicka meddelande via whatsapp. Det var ganska kul att ha nån som alltid skickade ett meddelande. Jo, jag vet, varför gör inte du det? Har gjort det men ja, jag är sämst på det. Samtidigt så var de som ett litet tecken på att det fanns någon som verkligen tänkte på mig. Just nu är jag på en "jag vet inte om jag bryr mig/orkar" period. Därför måste jag komma igång med träningen. Så kanske jag blir piggare och gladare.
Jobbet vet jag iaf att jag har kontrakt fram tills november men jag har haft på känn ganska länge att jag inte kommer bli fastanställd. Synd, jag trivs bra, gillar gänget och de nya uppgifterna. Men om jag kommer fortsätta, det vet jag inte.
Har mkt som jag vill skriva om men jag vill inte riskera samma sak som igår, skrev värsta inlägget som raderades.
C ya!

Myshelg

Publicerad 2012-08-27 20:30:44 i Gott och blandat

Jag spendera helgen helt ok faktiskt.
Fredag - köpte tyg med fernie och var med kalle och senare dök min moster upp och vi kollade på suits.
Lördag - städa fixa kolla på suits och handarbete.
Söndag - sov till halv ett så det blev matlagning möte o besök av moster. Så det blev pizza och "cafecito", så det nice. Måndag igen. Helt ok men ja, nu har man fredag att se fram emot. Då är det helg igen :)

Tröttis

Publicerad 2012-08-21 14:05:36 i Gott och blandat

Åååååh... Att gå upp tidigt en söndag är omänsklig!!! Gaaaah! Men a girl's gotta do what a girl gotta do. Jag måste säga att jag gillade festen. Trots allt. Längtar efter att planera en egen. Det är det jag har väntat på, längtan att göra saker igen, ta ansvar, kontakta osv. Och nästa år... Usa! Så awesome! Gaaah! När jag har bytt tåg så ska jag sova. Trött. På väg till mamma. Ska äta middag där. Vilken dag. Vill sova! Nu!

Iiiik...

Publicerad 2012-08-21 08:18:00 i Gott och blandat

Jag vill inte att du ska försvinna från mitt liv, men jag vill inte heller släppa in dig... Åh! Varför kan jag inte bara bestämma mig?

Kan inte sova

Publicerad 2012-08-21 08:12:00 i Gott och blandat

Kan inte sova för jag tänker på dig och alla tankar bara virrar runt. Det hjälper inte att jag vet att det jag gör inte borde fortsätta, eller att jag en borde tänka vidare på saken. Men allt det jag gör är att tänka på hur det skulle kunna vara, om jag sa ja, om jag sa nej. Men jag måste spinna vidare, får inte, får inte. Tankarna gör mig förvirrad, yr och en del av mig hoppas att jag kan glömma bort dig. Vill inte heller släppa in dig för jag vill inte släppa in fler. Jag blir bara sårad och jag vet inte om jag ens borde försöka. Avskyr tanken att jag skulle kunna ha något och förlora allt för det,
Jag sitter i bön och ber om hjälp men känner att svaret är så långt borta. Vill jag verkligen? Vill jag verkligen ens tänka på det? Jag vet inte, jag vet inte. Låg mig bara sova...

Idag...

Publicerad 2012-08-20 19:08:00 i Gott och blandat

Jag sitter och fattar inte längre NÄR mina serier går... hmmm... måste skapa schema... och lägga ut den på bloggen... uppdatera och skriva till nya serier osv... kollar för många serier... gaaaah!
men imorn så tror jag att det är ppl! :D

Längtar

Publicerad 2012-08-18 13:05:26 i Gott och blandat

Sitter på väg mot gullmarsplan för att åka vidare till Tyresö och öva danserna till 1800-tals balen som ska hållas i September. Ååååh! Längtar längtar! Imorn ska vi köpa tyg, åh! Spännande är bara början som beskriver mina känslor.
Kollat på videon för att öva i hjärnan. Mina två favoritdanser är Hole in the Wall och Mr Beveridge Maggot. Bli småkär och kommer ihåg hur pirrigt det var att dansa och känna sig som en riktig lady. Åh! Men allt var såklart inte bra men ja. Vad ska man säga? Hoppas hoppas att jag får alltid vara tjej under danserna. Övningarna spelar ingen roll men under balen... Åh... Under balen... ❤
Längtar!!!!!!! 3 veckor kvar!!!

Zero

Publicerad 2012-08-16 23:15:22 i Gott och blandat

Jag vet inte vad jag ska skriva. Befinner mig just nu på ground zero. Kommer nog skriva mer imorn. Tjo!

Uppe med tuppen

Publicerad 2012-08-15 08:36:50 i Gott och blandat

Eller kanske med katten... Suck... Klockan är typ halv nio och jag har varit vaken sedan strax innan åtta. Har hunnit äta frukost och ska strax börja fixa lunchen... Japp, vuxenpoäng, katching,.. Saknar de dagarna jag kunde snooza utan att katten var överaktiv eller bet mina kablar,,, Suck,,, Miss the good ol' days...

My eye

Publicerad 2012-08-14 11:25:03 i Gott och blandat

Hur ofta tittar du dig i spegeln? Eller när kollar du dig på morgonen? Jag ska vara helt ärlig nu, jag kollar tio minuter innan jag måste gå. Så tio minuter innan jag måste gå kollade jag mig i spegeln och ve och fasa, mitt vänstra öga var helt inflammerat. Sist det såg så illa ut var det när jag grät i flera timmar. Men jag kan lova, jag har inte grinat. Bara fått ett inflammerat öga. Eller? Hmm. Får se hur det utvecklas under dagen.

Tvättångest/panik

Publicerad 2012-08-14 00:59:23 i Gott och blandat

Ok läget är inte så bra just nu, med tanke på att jag plötsligt har en jättehög med kläder. Usch. Har inte tvättat på mer än två veckor. Eller så känns det så. Anyways så måste jag tvätta och det är pronto!
Som tur så fanns det en ledig tvättid på fredagkväll. Känns ju otroligt kul att spendera ens fredag med att tvätta men på lördag så är det LMFAO-partyt och då måste jag ha reda kläder!!! Verkligen MÅSTE! Annars blir det kaiko. Ja ja får väl klara mig med vad jag har fram tills på fredag. Hmmm. Jo jag lär kunna klara mig utan problem. Hoppas jag... Dags att ta fram klädesplagg som legat längst bak i garderoben. Får luska ut ikväll veckans kläder. Yey.

Filmhelg

Publicerad 2012-08-12 22:43:26 i Gott och blandat

Snacka om filmhelg!
Fredag - Kickass + Leon
Lördag - Wolverine
Söndag - Robinson Crusoe on mars + Alphaville

Ville kolla på La decima Vittima, men ack ack, texten är på italienska... Kan iof se den på samma sätt som jag gjorde med Alphaville, men denna verkar vara något mer spännanden... Alphaville var bara... Konstig?

Jaja, tror jag ska lägga mig. För er som inte spenderade lördag med mig kan då få veta att jag spydde hela kvällen, skojar inte. Spydde, spydde å spydde tillsist galla. Nice... YEY! Men ja, idag har jag bara tagit det lugnt för imorn ska jag jobba!

Om jag ser på filmen lär ni märka imorn, mest för att då kommer ni se titeln film nr 26. Kan inte fatta att jag har redan sett 25 filmer av 101. Wow... Wow... WOW!

Bara 76 filmer kvar!

Film nr 25 av 101: Alphaville - Une étrange aventure de Lemmy Caution

Publicerad 2012-08-12 22:09:29 i 101 filmer att se innan du dör

Alphaville - Ett fall för Lemmy Caution (1965)
 
Fransk film, svartvitt. Lemmy Caution, en amerikansk privatdetektiv, kommer till Alphaville, en futuristisk stad på en annan planet. Under början av filmen anger han sig heta Ivan Johnson och försöker undvika all uppmärksamhet som han får av en ung kvinna. Hans mycket amerikanska karaktär är i strid med stadens härskare, en ond vetenskapsman vid namn Professor von Braun, som har förbjudit kärlek och personligt uttryck. Däremot blir Lemmy (Ivan) kär i professorns dotter Natacha von Braun vilket leder till bara början av alla hans problem.
 
Enl boken så kan man se likheter med Bladerunner, och det instämmer. Mörk stad, med konstiga människor, dock styrs alla av datorn Alpha 60, Von Brauns skapelse. Jag såg filmen halvt halvt, mest för att jag fattade inte riktigt handlingen, tappade bort mig en del. Dock måste jag skriva att avrättningscenen där man sköt männen och kvinnorna hoppade i för att antingen dra bort kroppen eller avsluta jobbet var något annorlunda. Men ja, vad kan man vänta sig av framtiden?

Film nr 24 av 101: Robison Crusoe on Mars

Publicerad 2012-08-12 21:50:52 i 101 filmer att se innan du dör

Robison Cruse på Mars (1964)
 
Amerikansk film, färg. Befällhavaren Chrisopher Draper åker med Dan McReady till Mars, där de två måste landa, dock klarar sig bara Draper och reseapan Mona. Han lyckas finna vatten och skapa luft så att han kan klara sig och med tiden även provianter. Tillslut börjar han känna sig ensam och önskar inget annat än att hitta en vän att tala med. Han hittar en slav som han döper till Friday och försöker lära honom att tala. Men Friday söks av "fienden" så Draper och Friday måste vara försiktiga.
 
Filmen var helt ok för att vara från 1964, men tyvärr fann jag den något tråkig. Däremot lyckades jag se hela utan att somna.

Film nr 23 av 101: La Jetée

Publicerad 2012-08-12 21:39:56 i 101 filmer att se innan du dör

Terassen (1962)
 
Fransk film, svartvitt. Hela filmen är bara 26 min läng och kortfattat handlar den om en man som reser tillbaka i tiden för att försöka se om man kan hitta en förändring för den nutida som han lever i. Om man har sett Tolv apornas armé så kan man faktiskt känna igen ganska mycket. Det som verkligen fascinerade mig var att hela filmen var stillbilder med en berättar röst. Har inte sett en liknande film vilket gjorde det hela något mer spännande.
 
 

YEY!

Publicerad 2012-08-11 11:08:29 i Gott och blandat

Igår var det super nice! Kollade på film med min sweets. Kick Ass och Leon... FINALLY! Hittat en tjej som har ganska likt filmsmak som jag. YEY!

Leon var ju grymmmmm och kick ass.... IT KICKED ASS! Hahaahahaha

Ikväll kommer hon för att kolla x-men, så jag tänkte att jag bjuder några till, så Eli kommer och kanske en till... Så svårt att fråga vissa i sista minuten...

See ya later cos I need to tidy up! :)

Trött... Tröttare... Muffiat

Publicerad 2012-08-10 08:23:06 i Gott och blandat

Sååå trött. Mitt eget fel iofs för jag satt länge uppe. Sent uppe. Nattugglade. Gaaah. Jag blir något cp i huvudet.

Nördfakta - cp betyder egentligen computer.

Betyder detta att jag har en dator i huvudet? Ja tack? Det vore coolt. Åh tänk om jag kunde vara som killen på limitless. Det vore coolt

Nej nu vill jag minisova. Snabblur. What ever. :p

Film nr 22 av 101: Tjelovek - Amfibija (The Amphibian Man)

Publicerad 2012-08-09 00:58:04 i 101 filmer att se innan du dör

Tjelovek-Amfibija 1962
 
Rysk film, färg. På en sömnig liten stad i Spanien så börjar det ett rykte om ett monster som gömmer sig bland vattnet. Snabbt kallas den mystiska varelsen Havsdjävulen. En dag då ett skepp med Don Pedro och den vackra Gutiere så dyker den fram då Gutiere blir attackerad av en haj. Varelsen blir förälskad i flickan efter att denne räddar henne. Dock tror hon att hon blev räddad av Don Pedro. Med vissa påtryckningar från fadern accepterar hon Don Pedros förslag till äktenskap. Denna mystiska varelse är inget annat än en ung pojke vid namn Ichtyandr, vars far, professor Salvator, räddade från döden genom att operera in hajgälar så att han kunde andas. Snart inser Ichtyandr att hans kärlek till Guitere blir allt mer omöjlig då Don Pedro vill fånga monstret för egen bruk, nämligen pärlfångst, Kommer den unge Ichtyandr bli fångad och riskera att bli avslöjad? Kommer Gutiere bli förälskad i honom också?
 
Otroligt bra film, allt på ryska, några små kulturella fel som jag egentligen inte tänker så mycket på, men jag tyckte om filmen! Helt underbar! GAH! Vill se om den! För att inte tala om Ichtyandr ( Vladimir Korenev ), han såg verkligen ut att vara oskyldigheten själv, och hans underbara drag! (För er som följer dagligen min blogg kommer fatta varför jag inte kan vara seriös just nu, han var såååå snygg gaaaaah dör dör dör dör dör.. ehem... tillbaka till att vara serös...) Och för att vara en film från 60-talet så var den bra, vilka specialeffekter... Tänka sig att stora delar av filmen utspelar sig under vattnet... Underbart vackra scener. Mycket belåten, mycket bra film, Denna kommer att sparas! ♥
 

Lunch

Publicerad 2012-08-08 14:19:44 i Gott och blandat

Ätit klart pasta och dricker en god latte. Underbart... Mm... Diskuterar om jobb, pengar och studier, the usual. Åh vill ha en semester och resa. Ja dags att jobba. Yey...

Kall morgon

Publicerad 2012-08-07 08:22:15 i Gott och blandat

Brr. Kallt kallt! Jag har för en gångs skull ingen kofta och jag fattar inte vad jag tänkte på. Får förlita på att det kommer vara varmare. Regn kan jag lita på att det kommer idag. Underbart! En sak gjorde jag iaf. Jag åt frukost. Eller. Drack. Chia kan ätas med yogurth eller drickas med vatten. Så jag hade egentligen gjort den för gårdagens förbrukning men icke sa nicke, drack inte den så jag drack den imorse. Helt ok faktiskt. Jag brukade förbereda den dagen innan eftersom den måste vila i vatten minst 30 min. Jag kan vänta mig tre dagar med effekten trötthet. Gah! Men sen vänder det. Jag blir pigg och allmänt bättre. Ska försöka skriva mer senare. Bye bye!

Cry baby cry

Publicerad 2012-08-06 11:22:29 i Gott och blandat

Jag är ganska bra på att komma på låttitlar. Men vill börja på allvar att skriva låtar. Just nu är jag sådär. Har börjat teckna och måla. Fingermålade igår. Grova och absolut ingen tålamod utan att riktigt veta vad jag skulle skapa. Det bara Blev så men mådde as bra efteråt. Ill never be good enough. And everytime i look inside your eyes. You make me wanna die. Ok. Ska käka klart och teckna klart catwoman.

Kill me now

Publicerad 2012-08-06 08:40:18 i Gott och blandat

Så. Trött. Sov för lite och sen fick jag springa upp och på mindre än tio minuter hade jag klätt på mig, fixat matlådan, hittat väskan, mata katten och bara rusa iväg till bussen. I akut behov av rockstar. Akut. Akut. AKUT!! Jag som skulle träna idag. Nej ikväll packar jag väskan så är det bara att pallra iväg till gymmet. Men jag måste ta tag i det idag! Inga fler ursäkter. Så är det bara. Punkt slut.

Lost

Publicerad 2012-08-05 23:18:57 i Gott och blandat

Just nu så känner jag på riktigt känslan av att vilja dö... Jag venne vrf men jag känner bara att jag vill bort bort bort... Ensamheten kanske kallar eller så är det bara en tanke som har börjat gro igen. Snackat med Pio idag som verkligen sa vad hon tyckte ang en liten grej som jag fortf inte vet hur jag ska hantera... Eller ens om det är värt att tänka på...

Make me wanna die....

Hur kan jag vara en sån berg-och.dalbana? Iofs... Jepps... Dom dagarna (I know too much info hahahaha JUST DEAL WITH IT!!!!). Jag fattar inget just nu... Vill bara försvinna... Inte nog med att S verkar ha heeeelt försvunnit från min radar, så vet ja inte vad jag ska göra för det är nöstan som att jag känner en sak men säger ngt helt annat. Som att en del av mig vill bestämma medan den andra säger en helt annan sak. Hata hata hata!

Tonåringsångest? Eller? Vad? Jag vet inte längre... Jag vet ingenting. Så förvirrad, vilsen, ensam, naken. Gaaaaah!

Sova?

Film nr 21 av 101: The Time Machine

Publicerad 2012-08-05 22:31:41 i 101 filmer att se innan du dör

Tidsmaskinen (1960)
 
Amerikansk film, färg. Året är 1899 och George har byggt en tidsmaskin som man kan åka långt in i framtiden med. Då han visar upp en leksaksmodell av tidsmaskinen för några inbjudna vänner är de tveksamma och hånar hans ide. Men George är fast besluten att utforska vad framtiden har att dölja. Han resen frammåt i tiden och upptäcker hur människan kan bete sig vid olika tidsepokar och om hans lojale vän.
 
Filmen var bra, trots att detta är en film som jag redan hade sett tidigare så såg jag om den och den var överranskande spännande, OCH jag hoppade till. Så ja, man kan se filmen, om och om igen. Däremot så är den moderna versionen inte lika bra. Minns att jag inte gillade när han mötte Morlokernas ledare. Han var läskig.
 
Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock
 

Film nr 20 av 101: Journey To The Center of the Earth

Publicerad 2012-08-05 22:15:23 i 101 filmer att se innan du dör

Till Jordens Medelpunkt (1959)
 
Pulpit rock
 
Amerikansk film, färg. Sir Lindenbrook får en gåva, en mystisk sten. Han undersöker stenen och inser att det finns ett meddelande av en professor som sa att det fanns liv vid jordens medelpunkt, Han tar sig an uppdraget att se om detta stämmer, och tar med sig den unge eleven Alec McEwen. Väl framme vid Island mäter han även änkan Mrs Göteborg (japp från Stockholm, ironiskt?) och den muskulöse isländaren Hans. De följer Lindenbrook ner och upptäcker en ny värld.
 
Japp, en popstjärna var med filmen, nämnmligen Pat Boone (Alec McEwen) och det som stör mig mest av filmen är att det ska utspela sig i Skottland, men talar de skottska, NEJ! Amerikanska talar de! Usch och fy! De som känner mig vet att jag avskyr sånt. Anyways, han är snygg att kolla på, så jag kan gissa att han gjorde sin framtida skådiskarriär genom att vara halvnaken (spekulationer mina damer och herrar)?
 
Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock
Filmen i sig var ganska bra, men som det står i boken, vill du ha något realistiskt så är detta fel film. Pluspoäng för gåsen Gertrude!
 

Film nr 19 av 101: The Incredible Shrinking Man

Publicerad 2012-08-05 20:47:51 i 101 filmer att se innan du dör

I Skräckens klor (1957)
 
Pulpit rock
Amerikans film, svartvitt. Filmen är relativt kort men väldigt bra. Såg filmen mot slutet av juni men skrev aldrig så jag tar och kopierar direkt från Wikipedia.

I skräckens klor (originaltitel: The Incredible Shrinking Man) är en amerikansk science fiction-film från 1957 regisserad av Jack Arnold baserad på Richard Mathesons bok "The Shrinking Man". I december 2009 beslutade USA:s kongressbibliotek att filmen skulle bevaras i National Film Registry.

Filmens huvudperson (spelad av Grant Williams) börjar krympa efter att ha kommit i kontakt med ett radioaktivt moln. På grund av filmens tema användes specialeffekter för att få Williams att se mindre ut än han var. Bland annat bor han i ett dockhus och slåss mot en spindel större än han själv. (Källa: Wikipedia)

Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock
 
För att vara en sån gammal film så måse jag säga att jag tyckte om effekterna och tyckte att det var en spännande film. Man får tyvärr aldrig något svar om varför han började krympa vilket gjorde mig besviken. Men annars var det en bra handling. Skulle kunna se om den.

Fest..?

Publicerad 2012-08-04 20:07:50 i Gott och blandat

Sitter gömd inne i toaletten och vet inte hur det hela kommer sluta ikväll. Ont i huvudet, fortfarande sur att katten tuggade min datorkabel. Dumma katt. Blä. Ok. Gjort det jag skulle, ska kanske ut å dansa? :)

Fredag fredag

Publicerad 2012-08-03 07:55:48 i Gott och blandat

Sitter på väg till jobbet och lyssnar på min favoritlåt som jag har för tillfället; make me wanna die. Inte för att jag direkt förknippar låten med någon, jag gillar hur den är. Ok, ja, halv emo jag vet, men I don't give a shit what you think. Jag lyssnar vidare på min låt. Dom andra fyra låtar som jag gillar är waiting for the end, animal, propain nightmares och showdown. Muse verkar vara en bra grupp. Hört några låtar och definitivt inom min genre. Muse, wanna give it a try? Fredag, fredag. Helgen inväntar en del. Min fest är imorn och jag hoppas bara att allt går som det ska. Igår hann jag inte med mycket kan jag avslöja så ikväll efter nachobuffen ska jag diska klart och börja min spellista och plocka undan dom sista sakerna. Fast det är klart, balkongen har några få kartonger kvar och jag måste få balkongen se någorlunda mysig ut. Men nästa år kommer min balkong vara jätte fin! I just know it! Nej nu ska jag tillbaka till min lilla värld och vänta på slutet. Waiting for the end with Linkin Park.

Sthlm

Publicerad 2012-08-02 21:14:32 i Gott och blandat

Venne vrf. Men just idag känner jag mig as bra. Bra självkänsla helt enkelt. Har haft en relativt bra dag, handlat mat, ska städa lite och laga mat till imorn. Är stolt som kan säga att jag kommer laga nyttig mat med kött och grönsaker. Men imorn ja då blir det pasta. Vill börja käka bättre. Kommer ta tid men jag vet att jag kommer lyckas. Mindre skräpmat och mer nyttigheter. Men det kostar lite mer så jag kommer börja leva på röda linser. Mest för att sänka vissa kostnader och betala av annat. Mmmm Sthlm min vackra stad. I mitt hjärta för alltid. Varför måste den bli förstörd av äckel propaganda? Varför? Ja propaganda ska väcka känslor, då blir det en succé. Men detta är bara äckligt! Blä! Ta bort skiten!!!!!

Kick ass

Publicerad 2012-08-01 20:36:07 i Gott och blandat

Lyssnat idag en massa på kick ass OST som är så grym. Åååh. Måste kanske köpa den men ändå inte. Iiiik. Venne vad jag ska göra. Men musiken åååh! Gillar omen, bananasplit och make me wanna die. Smsade idag med Puppy eyes under ett par timmar. Jo det var kul men jag börjar känna att jag måste dämpa ner lite. Om det är bara vänskap så får det vara lite mindre kontakt. Vill inte ha en DE situation. Det skulle vara så jobbigt. Det är det som jag tänker på ibland. Jaa. Vad ska jag göra nu? Lite så känns det. Men jag tror att det kommer nog gå bra. Hoppas jag ...

Frisk... Typ

Publicerad 2012-08-01 10:54:52 i Gott och blandat

Hittat en massa ny musik från en film jag såg flera ggr under min korta förkylningsperiod nämligen kick ass. Det är en bra film att bara ligga på sängen och titta på. Haha inte den typiska tjejfilmen ja vet men ibland vill jag oxå se på actionfilmer med superhjältar eller jaa wannabe superhjälte. Antar att kick ass är en av de få filmer där protagonisten inte får superkrafter utan blir lite som wolverine det vill säga att han får en massa metall i kroppen efter en hit and run och hans nervsystem blir helt cp och skickar inga signaler till hjärnan utan får honom att inte uppfatta smärta. Rätt så coolt. Nu är jag på väg till jobbet. Yey. Varit borta två dagar och det känns bra. Great. Kom på att jag glömde mina nycklar... Great... Typisk jag. Yey!... Not. A ja nu ska jag vara positiv. Jag är jätte tidig yey!

Om

Min profilbild

Acushla Muffiat

Jag är en tjej som skriver om allt, ibland för mycket, ibland för lite. Kallar mig själv en "multihobbymänniska" vilket är sant. Gillar en del saker och ser bloggen som en cyberdagbok. Dock skriver jag inte allt, tyvärr. So bare with me :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela