My world, My Rules

I am what ever I say I am

I tid

Publicerad 2012-07-27 07:59:55 i Gott och blandat

På väg till jobbet. Idag har vi gemensam frukost och det är ju alltid trevligt. Men jag måste köpa rockstar idag. Så trött. Men men så blir det nog. Underbart att ha LP på morgonen. Yey. Ååååh. Tänker på deras konsert som var i fjol(?). Så längesen. Så mkt som var annorlunda på den tiden. All I wanna do is dream. Smsade med S igår och det kändes bra att vara den där tjejen som är kompisen. Samtidigt inte. Kan inte förklara helt och hållet. Det är bara som det är. Oj nu börjar min hjärna bubbla med tankar och inspiration. Men jag ska nog sluta nu och skriva senare. See ya!

Tom <3

Publicerad 2012-07-26 23:31:32 i Gott och blandat

Imorgon blir det BATMAN IGEN!!! WOOOHOOO!!! Sååå värt! Så bra film, så bra film!
 
Ska se klart nu Cranford med min söööööta Tom Hiddleston... GAAAAAAAAAAAAAAAH!

Innan och efter

Publicerad 2012-07-25 21:59:19 i Gott och blandat

På väg hem från den ultimata och bästa och episka och underbara och coola och och och... Batman!!!!!!!! Gaaaaaaah!!! Så mkt bättre än vad jag förväntade mig. Oh yeah! Uh huh!! Uh oh I want some more!!!!!!! Underbar biokväll!!!

Komplicerad Komplicerad

Publicerad 2012-07-23 20:44:05 i Gott och blandat

Tänkte egentligen i lördags på en sanning... VARFÖR ska jag oftast attraheras av helt fel kille!!!!!???? Komplicerade killar som inte är egentligen bra för mig... Och var är alla okomplicerade killar...? Människor..? Oh crap I'd end up alone!!! Som om jag vore sååååå okomplicerad... Not really...
Jag är bara en katastrof som väntar på att hända... Jepp, du läste rätt....

Vänner.. Check
Bekanta.. Check
Familj... Check
Pojkvän... Vill jag? Alltså vill jag verkligen skaffa en kille just nu? Just NU? Jag vet inte, mitt liv håller ÄNTLIGEN på att reda ut sig, ja mest ekonomiskt, men jag kan inte skaffa kille nu... Eller? Jag vet inte.. Allt jag vet är att jag lär inte dö ensam... Känner för många för det, Jag kommer alltid att ha någon... Annars finns Gud ;)

Och Chibiz tills hon lämnar mig....

Vill bli S vän, men jag vet inte riktigt heller hur mkt jag vill satsa... GAAAAH?!?!?!?! Komplicerad, ja tack! Jag fattar inte hur jag kan önskar en okomplicerad kille när jag är värsta komplikationen.... Ok... Kanske inte den värsta men iaf! :P

Salsa, tankar och Linkin Park

Publicerad 2012-07-22 01:50:19 i Gott och blandat

Dansade så mycket mer än vad jag trodde att jag skulle dansa. Såklart dansade Hatten med Prickis i princip hela kvällen. Men jag hade kul. Kunde dansa med den enda jag ville dansa med. Narciss var där och jag hade säkert inte haft ngt emot att dansa med honom med killen blir stel så fort han ser mig. Whats his problem? Skit samma. Jag har inget emot honom iaf. Jag har en ny favvolåt. Linkin Park - waiting for the end. Älskar den låten. Får mig att känna mig glad på ett sjukt sätt. Lite om mitt liv å så. Jag ska sova nu. Måste tidigt hem till mamma. Nattis ❤

Jahapp

Publicerad 2012-07-21 03:17:59 i Gott och blandat

Pratade med S under typ 40 min. Ville gärna prata med någon så jag sms:ade först. Han sa ja. (såklart) Så jag ringde upp honom och vi snackade om ett relativt oviktig problem. Ett problem som jag i själva verket redan smålöst. Ville nog bara hitta en ursäkt att prata med honom. Och vi pratade. Fick bl a veta att han var med en olycka och var i sjukhus. Åh S vad jag blev orolig. Vill egentligen hoppa upp på nästa flyg och ta hand om honom. S ... Åh. Nej ska sova nu. Nattis.

På väg hem

Publicerad 2012-07-21 02:11:53 i Gott och blandat

Åh så trött men så underbart! Det var en härlig tjejkväll med vin, snacks, kakor och stolthet och fördom. Iofs så hade vi iden att se på Emma men under nästan hela filmen snackade jag med en ny bekant. Underbart iaf. Trött men nöjd över kvällens händelser. Shoppade även för dryg 380 kr i hm eftersom jag vann dem via jobbet. Så en tröja, ett linne och en massa smink!!! Yey! Nej jag ska kämpa med att inte somna. Iik. Så trött. Kommer sova länge länge imorn eller tekniskt sätt idag.

Evanescence

Publicerad 2012-07-20 08:49:59 i Gott och blandat

Sitter på väg till jobbet och lyssnar på Evanescence. Otroligt nog så för gruppen mina tankar mot min förvirrade tonår. Om jag ska vara specifik när jag gick gymnasiet och var emo. Eller typ emo. Fick aldrig riktigt vara till 100% men det gjorde mig aldrig något. Jag gillade konceptet men ville hellre bli en goth. Hade jag blivit det så hade jag nog aldrig riktigt haft det så trevligt hemma. Men men. Jag saknar X otroligt mkt. Han svarar inte på något och jag är orolig eftersom han inte mådde bra vi pratade sist. Jag hoppas bara att han mår bra. Oroar mig kanske igen för mkt men sån är jag. Jepp. Har iaf erkänt det. Haha. Men X är iaf någon som jag kommer oroa mig för tills jag vet ngt. Iofs så lovade jag mig själv att jag skulle inte ringa honom eller smsa honom tills han tar själv kontakt. Det får gå den tid det tar. Jag vet att det kommer vara bra i slutändan. Snart framme på jobbet. Önskar er alla en trevlig dag! :)

Ett gammalt inlägg

Publicerad 2012-07-19 22:08:49 i Gott och blandat

Sorry att jag inte skrev under helgen. Sanningen är att jag har haft en del för mig och jag la mig väldigt tidigt i lör. Halv nio! En sak som jag gjorde en del var att baka muffins. Jag bakade bakade bakade. Tror det blev en 70 muffins kanske 75. Det är en del. Men nu är jag påväg till jobbet och till min nya arbetsplats. Något spännande och jag kommer sitta i mitten. Jag tror att det kommer gå bra, bara att en del vanor kommer ändras. Plus på det hela är att jag kommer få min alldeles egna plats. Min plats där ingen annan kan sitta. No more Sheldon Cooper issues!! Jag ska göra en del för att kunna ha min plats rent och fint. Nej nu är jag snart framme. Hörs senare :)

Someone like you

Publicerad 2012-07-19 22:07:05 i Gott och blandat

Jag sitter och skriver om inlägget. Underbart. Kommer inte bli samma sak men ok. Sitter och fattar inte hur jag kan tänka på en viss person som kommer gifta sig på lördag. Jag vill inte tänka på honom men att sitta och lyssna på Adele hjälper ju inte. Låten om hur hon inte kunde släppa sitt ex. Reapeat. Lyssna på samma låt igen. Someone like you. Never mind I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you too. Don't forget me I beg. I remember you said: Sometimes it last in love sometimes it hurts instead. Repeat Repeat Repeat

Ekonomi

Publicerad 2012-07-19 11:03:21 i Gott och blandat

Jag har kollat upp månadens ekonomi och den ser dyster ut. Jo då, kan betala allt och betala klart tre saker nu i juli vilket leder till att augusti kommer bli en bättre månad. Suck. Varför var jag så dum i huvudet. Trodde inte att det skulle bli såhär kanske. Med det känns skönt att det blir ca 1500 mer nästa månad. Med det kan jag betala klart en annan sak. Osv osv osv. Kommer tyvärr inte kunna resa alls i år. Suck. Trots det så börjar jag se hur saker och ting börjar fixa sig för mig. Känns bra. Ibland får man lida ett litet tag för att sen kunna vara lugn. Två saker ska jag få ner. Telefon och förmodligen internet eller elen. Mindre konsumtion av onödiga artiklar. Billigare matbudget och äta upp all mat som jag redan lagat. Jo. Jag kommer kunna fixa det. Det finns två saker som jag kommer inte kunna göra. Köpa tyg till den klänning jag behöver ha till balen. Annars får jag prata med fernie om en budgetklänning. Kommer bli runt 400 iaf. Och sen ska ju hon sy den. Hmm. Undrar bara hur mkt jag kommer få i lön.

Thank You

Publicerad 2012-07-18 21:20:23 i Gott och blandat

Denna inlägg kommer vara för en person som betyder mycket för mig, en person som alltid får mig att garva med sitt egna skratt. Den personen har alltid tålamod och garvar alltid åt mina skämt hur dåliga dom är. Så denna inlägg är till dig Kalle, you always make my day better.

Helgen som e på g

Publicerad 2012-07-16 20:00:00 i Gott och blandat

Jag fick mitt svar. Helt oväntat... Eller kanske väntat, jag vet inte. Jag är bara glad att jag fick ett svar. Nu så tänker jag bara på vad som kan ske ikväll och går och hoppas på det bästa. Men men...
 
Helgen börjar "boka upp sig" och än sålänge ser det ut så här:
 
Fredag : Se filmen stolthet och fördom med kompisar
Lördag: Salsakväll
Söndag: VIP-biljetter till Paul Simon
 
Längtar :)

Jag dör

Publicerad 2012-07-16 11:06:06 i Gott och blandat

Jag har ett dilemma men fick iaf ett as bra råd från en kompis. Stackars Pio. Hon tror att jag kommer gråta närsomhelst. Gråta har jag gjort. Två ggr. Jag kommer inte gråta mer, det har jag lovat mig själv. I will survive. Kanske dags att äta frukost? :p

Muffin time!

Publicerad 2012-07-14 00:02:31 i Gott och blandat

Ska baka muffins och det kommer bli sååå braaaa! Såklart Richiboys favvisar, Choklad med apelsin, men jag kommer oxå göra choklad daim och kanske svartvinbär... mmmm.... men det blir utan mjölk! Mjölken blev dålig! GAAAAAH! Hemskt! Venne vad jag ska göra... vad ör kaffe utan mjölk? :/

Helgen

Publicerad 2012-07-13 08:55:13 i Gott och blandat

Trött... så trött... Skulle vilja ha en dag då jag bara sover tills jag känner att nu räcker det. Men denna helg blir inte så. Och inte nästa, definitivt inte heller nästa... Önskar att jag kunde tvätta ngn dag under veckan och inte på söndagar... Kanske måndagar?
Skriver mer sen :)

Lycka?

Publicerad 2012-07-12 14:42:43 i Gott och blandat

Jag lever på lånad lycka, en lycka som inte är min egen, trots att den lyckan ska komma från mig. X är lycklig för att jag är lycklig och jag är lycklig för att x är lycklig. Det var som när x grät för att jag grät. X är rolig och jag saknar x väldigt mkt.

S

Publicerad 2012-07-11 15:56:59 i Gott och blandat

Jag kommer inte skriva mer om S. Nej det är inget som jag kan skriva på blogget längre eftersom jag vet inte vilka som läser flitigt min blogg.

Mina närmaste kommer få veta vad som hände med S. Inga fler... Än sålänge

Sorry

GAH!

Publicerad 2012-07-10 17:39:57 i Gott och blandat

Det har gått en vecka sen jag såg S sist och jag försöker inte att tänka så mkt på det/honom. Men det är inte enkelt, speciellt inte om man går runt och har en låt i huvudet som påminner om hela helgen. Det är som att jag återupplever en helg som jag ibland undrar om det hände på riktigt.

Så just nu tänker jag då å då på Pinks version av låten What di you want from me...
Om jag inte tänker på Hey I just met you and this is crazy, but here's my number... Call me maybe..

Hjälp hjälp hjälp, I'm going inzane!!!

Oh! I want to get away, I wanna fly away, yeah yeah yeah! I wish that I could fly, up to the sky, so very high. Just like a dragonfly... I gotta get away...

 

Yeh...Orkar inte skriva meeeer...

Lalalalala.... Adhd varning!

Fem filmer

Publicerad 2012-07-09 17:58:18 i Gott och blandat

Ok, jag ska se på fem filmer som en kollega har tipsat mig om. Det roliga är att han tog med sig dom till jobbet och räckte över dem till mig. Dessa är filmerna:

Nyckeln till Friheten
Casino
Schilndlers list
Land of the blind
Das Boot

Japp... Önska mig lycka till med samtliga filmer ( DAS BOOT!!! DEN E NÄSTAN 5 TIMMAR!!!!!)

Spridda tankar

Publicerad 2012-07-09 17:38:43 i Gott och blandat

Jag sitter och har nyss fått in mig en bit kanelbröd. Den var så god och den bara smälte inne i munnen. Åh det var verkligen himmelriket! Åh, mums!

Är lite velig om jag kommer skriva om mr SS (hahaha, SS!) Men iaf, jag tänker mkt på S (jepp skriver hellre S), lite väl för mkt... Men det är ju så att tack vare S så är jag något lyckligare, blir glad varenda gg jag tänker på S.

Däremot fick jag nyheten igår att mitt ex kommer gifta sig. För ett år sen så planerade han att åka till Brasilien och nu ska han gifta sig med en brasilianska. Oj, ok, men ja, jag är bara glad att jag har kommit helt över honom, annars hade nyheten varit allt annat än god. Men jag är verkligen glad för hans skull och har grattat honom. Jag undrar inte heller om det någonsin kommer bli min tur. Om jag får gifta mig en dag, ja du, vi får la se... Jag har inte direkt bråttom...

Just nu måste jag fokusera men jag har svårt för min blick har ju fastnat. Undrar bara om S också tycker så...

A groovie kind of love

Publicerad 2012-07-08 22:55:32 i Gott och blandat

Iofs så är det inte hela låten som jag kan säga identifierar mig.. Det är början av låten. Den går såhär:

When I'm feeling blue all I have to do is take a look at you then I'm not so blue.

Stämmer... Stämmer... Iofs så kan jag bara minnas och se på min favoritbild och med det lilla så blir jag mindre ledsen. Känns otroligt... Otroligt... :)

Mellan livet och jobbet

Publicerad 2012-07-08 12:02:13 i Gott och blandat

Hur kan man vara säker och osäker på samma gång? Ända sen förra helgen så har mitt liv blivit annorlunda. Jag har hunnit vara lycklig, jätte ledsen och då snackar vi så ledsen att jag grät floder och dagen efter hade jag världens hemskaste ögonlock. Det såg ut som att jag var sjuk. Sen så längtar jag så mycket efter en återförening men jag vet inte när det kommer ske. Men under veckan så har vissa saker gjort att jag kände mig säkrare gällande om valen. Och än så länge så verkar allt vara bra. Men samtidigt så vill jag inte hoppas för mycket. Ja, jag önskar att allt kommer gå bra men just nu kan jag bara be och vänta, dvs vara tålmodig. Och jag har inte mycket tålamod så det känns som att jag håller på att gå i bitar, jag känner bara aaaah! NU! Jag vill bara ha ett svar men det har jag inte, och det kommer ta tid att få ett svar. Men varför, varför kan jag inte vara tålmodig? Åh, Gud, ge mig styrka!
Saknar... Saknar... Intensiva helgen är inte alltid det bästa för mig men just nu så var det en helt underbar långhelg som slutade med att jag började långsamt falla.
Samtidigt så är jag inte längre närvarande vid vissa ställen...

Tänkte nyss på mitt jobb. Undrar hur länge jag kommer vara där. Trivs enormt, men önskar mer än ingenting att bli fast anställd. Hoppas!

Sunshine

Publicerad 2012-07-05 18:38:39 i Gott och blandat

You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are grey. You'll never know how much I love you. Please don't take my sunshine away

Om

Min profilbild

Acushla Muffiat

Jag är en tjej som skriver om allt, ibland för mycket, ibland för lite. Kallar mig själv en "multihobbymänniska" vilket är sant. Gillar en del saker och ser bloggen som en cyberdagbok. Dock skriver jag inte allt, tyvärr. So bare with me :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela