My world, My Rules

I am what ever I say I am

Mirakel på g?

Publicerad 2012-05-31 14:26:01 i Gott och blandat

Jag antar att jag borde skatta mig lycklig, kommer ha ett par hundralappar för månaden iaf. Men åh, Lenny Kravitz i stan den 12 å honom vill jag se! Kommer tigga mig gröna kortet från moster (he he, evil plan!♥). Och det kommer förmodligen bli så, hon sa igår att om jag behövde något så kunde jag säga till. Så, big puppy eyes, "Moster?" :3 För vi har ju planerat detta sedan länge. Kan ev vara extra snål och ha typ 200 kr kvar till mat och använda 200 kr för gröna kortet.... om moster inte ger mig den i present :3

Kommer kunna räkna ut ikväll hur mycket jag kommer kunna röra mig med under resterande 22 dagar. Men iaf lite mer än 23, vilket är bra.

Later!♥

27 kr för 23 dagar.

Publicerad 2012-05-30 21:48:15 i Gott och blandat

Jag antar att det är svårt att leva under en månad när man har bara 27 kr kvar.. Yey... Mirakel? Ja tack... Moster var rolig när hon sa att ja den 6 juni och den 9 juni är du iaf bjuden på mat så du slipper oroa dig... Jepp sant... Har då "bara" 23 dagar att överleva. Men jag kommer klara mig galant... Hoppas jag! Kommer äta allt som jag har i min frys, tömma min stackar matförråd och äta då å då hos mamma... Dricka te... Mycket te... Skatteåtebäringen kan jag glömma, för det får jag inte...Inte till mig... =/

Ay mi madre....

Vilken soppa!

Publicerad 2012-05-30 12:44:16 i Gott och blandat

Jag trodde att jag hade betalat alla ina räkningar och kunde andas ut, men icke sa nicke, jag hade lagt in betalningarna, MEN de drogs IDAG! Så jag måste lämna tillbakadet jag köpte igår och i måndags eftersom jag har satt mig i en rävsax som jag hoppas hitta en lösning på. Just nu så är ena att lämna tillbaka det jag köpt, fick tips från chefen att ta ett lån från banken för att betala tillbaka vissa skulder och med resterande ha till mitt lilla problem. Är inte säker på om jag ska skriva helt vad jag har satt mig för situation, men om vi säger såhär, jag har 30 kr kvar i kontot. Yey...

Men Carro var snäll idag och köpte mig en Cola Zero, lycklig! :) Att små ting kan få mig lycklig.'

Skriver mer senare

Träning

Publicerad 2012-05-29 22:45:34 i Gott och blandat

Jag är hemma helt död efter dagens träning. Snackade med chefen för Göteborgs Itrim och hon välkomnade mig ner. Jag berättade kort om min situation under den senaste året som knappast varit den enklaste. Hon gav mig sån bra feedback och jag tackade och tog emot. Jag sa även att jag önskade att stepup-brädorna skúlle ha anti-glid, vilket gör det något säkrare för olycktokar som jag. Men kort å gott, nice träning :)

Glamour och odörer

Publicerad 2012-05-28 20:26:41 i Gott och blandat

Glamour och odörer. Klockan är åtta och jag väntar på tunnelbanan. Dagens värme har gjort sin inverkan på mig och resten av folket som väntar på tåget. Odörerna mixas upp till en stank som inte går att identifiera längre. Armsvett, dålig andedräkt, smutsigt hår, svett. Det blir en cocktail av sommardofter, eller som min far brukade säga, "naturens egna dofter". Vad jag brukar tänka på om någon säger naturdofter är knappast odörer utan tallbarrens starka doft, rosens sensuella doft, liljans avslappnande doft och havets salta och friska doft. Varför förnippas odörer till naturen? Vi går knappast och luktar på gamla djurkadaver? Jag vet inte vad vissa tycker om att lukta, men jag blir knappast lung av ett ruttnande lik, nej, jag flyr. Eller om man glömmer diska något som möglat, gammla matrester, inte njuter man av sånna dofter? Men ni kan väl rätta mig om jag är ute och cyklar. Jag som skulle knappast börja skriva om dofter, jag skulle skriva om hur jag spenderade en och en halvtimme mestadels i kö för att pröva en sportsbehå. Dom flesta kvinnorna hade då mellan sju och nio objekt att prova. Har ni varit på plan fyra i Åhléns city? Underbar! Har varit där för ca tre år sen för att göra precis samma sak som idag, hitta den perfekta sportsbehån för jag tränar oftare och äger bara en. Det finns då sätt som man ska kunna testa, och vid den första omgången vägrade jag stå vid den långa kön till deluxe ombytningsrummen, nej jag bytte först vid Triumphs egna lilla vrå där två lyckligt lottade kvinnor kan testa på var sitt rum. Även där fick jag vänta och jag undrar om det hade varit bättre att vara vid andra sidan, det var trots allt sju rum. Men nej, jag stannar kvar och efter drygt femton minuter så blir det min tur. Sen ska man prova å testa fyra st behå varav två modeller. Det blir bara tre tester varav ena klarar sig galant. Den kostar hela 350 kr, och är fortfarande väldigt billig i jämförelse till den dyraste på 750 kr. Jag hänger tillbaka övriga plagg och får syn på en behå jag inte sett, kostnad :299 kr. Plocka till mig den och inser att jag måste vänta igen. Denna gång nästan tjugofem minuter. Och då får jag deluxrummet. Vackra täckande matta, en lila & fluffig fyrkantig stol. Här innen känner jag mig som en stjärna för en liten stund. Men plagget passar inte, men jag väljer att stanna kvar för att andas in glamouren, även om det är bara för en liten stund. Men tiden gör sig påmind och jag behöver gå. Tillslut inser jag att ett val måste göras och jag väljer att genomföra köpet. Sen måste jag ner till hemköp för att köpa saker hem och godis med kattmynta, mestadels för att jag har aldrig gett min katt kattmynta, detta kommer bli intressant. Men strax har jag betalat, gått genom spärrarna, suttit ner i tunnelbanan, nästan framme. Vart tog tiden vägen?

Film nr 15 av 101: Godzilla

Publicerad 2012-05-27 23:20:54 i 101 filmer att se innan du dör

Godzilla - Monstret från havet (1954)

Japansk film, svartvitt. Filmen i svart/vit handlar om ett enormt, förhistoriskt monster som störs av att amerikaner testar atombomber i Stilla havet. Den radioaktiva strålningen har gjort att Godzilla har muterats, och därmed blivit större, och fått egenskapen att kunna spruta en kraftig radioaktiv eldstråle ur munnen. Monstret attackerar flera skepp, innan den kommer i land i Tokyo och förstör hela staden, utan att någon kan stoppa den. Godzilla besegras slutligen av att en japansk vetenskapsman, som heter Serizawa (Akihiko Hirata), använder ett undervattenvapen, syreförstöraren, för att döda den. Han tar själv sitt liv med hjälp av detta vapen, för han är säker på att hans uppfinning är för fruktansvärd för att användas av mänskligheten. Filmen slutar med att alla är glada, men en av karaktärerna yttrar orden "Det kommer att sprängas fler atombomber, och då kommer det fler Godzillor." (källa: Wikipedia)

Filmen var ganska intressant men samtidigt så var ju en intressant synvikel vad som kan hända med kärnvapnet. Men under dom åren så var det väldigt viktigt det med kärnvapnets reslkutat. Detta ämnen är ju fortfarande aktuellt men på ett annat sätt. Men trots allt var filmen bra.

Pulpit rock

Mitt i min värld del två

Publicerad 2012-05-26 13:05:00 i Gott och blandat

Jag grips av en känsla av ensamhet fast än jag är omringad av folk som jag älskar. En tomhet fyller mitt inre trots att jag vet att jag finns i andras hjärta. Försöker finna en skillnad på känslor och verklighet men finner bara en oro moln, fylld med mina gamla sorger. Där finner jag en trappa upp till skillnaden, skillnaden som ska visa mig vad jag borde lära känna, något jag har hoppat över. Vad kan jag ha översett? Vad har jag inte lagt märke till? Jag leds av en främmande hand som ger mig en viss tilltro att allt kommer gå bra, men inuti mig finns ovisshet, en del av hjärtat vill inte gå men mitt förnuft får mitt hjärta att tiga och försöka inse att det vi gör nu är bara bra. Men tårarna låter sig inte stoppas då mitt hjärta minns varför ensamheten har lagt rot i mitt inre. En kamp som verkar aldrig ta slut, vad ska man göra då man känner bara att man ska ge upp? Ett välbekant leende dyker upp och jag känner igen dig, men jag trodde att hjärtat hade glömt dig, glömt allt det jag trodde på, glömt det jag kände en dag. Kan det vara den välbekanta melodin som visslar runt omkring oss som frambringar melankoliska minnen? En spänd tystnad finns mellan oss och jag vill inte tala, jag vill inte visa vad jag känner. En snabb flykt skulle vara den bästa lösningen men mina fötter är fastkedjade, kan inte röra mig alls. Varför kan jag inte bara säga hur mycket du berör mig trots att du egentligen är ett gammalt minne från mitt förflutna? Varför finns det en liten bit kristall kvar i mitt hjärta som skaver mig varje gång jag hör ditt namn? Alla de åren som flög förbi, upplevelser vi delade, tid som vi spenderade med att samtala långt in i natten. Jag vill inte ha dig kvar i mitt liv, men jag kan inte skaka av dig från min matta så enkelt, kan inte sopa bort den lilla kristallen som gör sig påmind när hör en välbekant melodi. Jag vill blunda och försvinna in i mörkret av forna minne, måla över allt, glömma dig. Tar en rödfärgad pensel och målar nya minnen där du inte finns med, men trots den röda färgen så kan jag fortfarande se ditt ansikte. Ett skrik, ett rop, en förtvivlad gny. Vad ska jag ta mig till nu när jag kan inte ens måla över minnen, färger rinner bara ner, och det lilla jag trodde skulle vara målad över ser helt oberörd ut. En hammare, slå sönder allt... Med ett skrik tar jag upp hammaren och slår sönder allt, glassplitter dansar runt mig och långsamt så försvinner allt det jag vill inte minnas mer. Inget finns kvar, all glas finns på golvet och mina fötter blöder, jag glömde att jag är barfota. För varje rörelse så får jag mer glas in i fötterna. Kan inte skrika på hjälp, ingen hör mig. Gråten kommer tillbaka och jag ber att bli funnen. Jag gråter, blundar, skriker, längtar efter att få bort smärtan. Jag öppnar ögonen och finner mig själv på en äng fylld med smörblommor och liljor. Någon hörde mig, någon fann mig, någon kanske brydde sig.
Jag blev räddad...


Mitt i min värld

Publicerad 2012-05-25 21:21:44 i Gott och blandat

Jag vet inte vem jag tänker på men jag försöker fokusera på verkligheten men på något sjukt sätt så glider jag in i känslornas värld där allt är fluffigt och suddigt. Jag vet inte vad som är verkligt och vad som är fiktivt. De små känslor som gror och vill växa men som inte finner vatten och jordfäste för att kunna ha djupa rötter. Där de fluffiga blågröna molnen får mig att sväva och känna mig viktlös. En varm känsla inombords får mig att le fast än jag vet att den varma känslan är en lögn som jag inte kan finna, en hemlighet som får mig att se suddigt bland alla de alternativ som jag borde välja men som jag inte vågar lita på. En falsk kärlekstro, en tro som ska få mig att vara lycklig sägs det, men jag vet inte om den är verklig eller om jag bara fortsätter att drömma. En längtan efter att kunna få dela en glädje som inte har börjat gro, en kärlek som inte har grund, en tro som inte finns. Jag försöker finna en utgång från denna galna värld men jag finner bara en sjö av oroliga våger som sköljer min sorg med jordgubbsaft. Jag vet inte ens varför jag försöker kämpa mot en fiktiv värld, men den känns mer verklig än själva livet så då blir fråga, är detta det jag har väntat på? Har jag funnit min inre återvändo? Istället för den mörka vrån som jag trodde jag tillhörde har jag funnit en ljus värld, fylld med färger och otroliga känslor. Jag vet inte varför jag känner mig så uppfylld då jag borde egentligen känna mig lika tom som en ihålig stubbe. Men jag finner dig plötsligt le mot mig, men jag känner inte igen dig, borde jag det? Borde jag veta vem du egentligen är. Lika snabbt försvinner du bland gula buskar av nostalgi, där jag försöker följa dig ner till källaren av min självförtroende och vet att där kommer jag finna min största fasa, men hittar istället en liten sprucken hjärta. Jag lyfter den och den tittar på mig. "Jag tror på dig" viskar den. "Jag vet att du kan". Har jag funnit min inre kall? Har jag funnt min inspiration? Jag blundar hårt och håller hjärtat mot bröstet och känner en stark vind av styrka som sveper mig till en strand av lycka. Jag håller kvar hjärtat och börjar trycka den inuti mig. "Jag ska läka dina sår" hör jag en mjuk röst viska runt mig rygg. "Jag ska få dig att älska dig själv". Jag grips av en omfamn som fyller min tomhet med en våg av lycka, en inre glädje som värmer mitt ansikte. Jag vill vända mig om men du håller mig så att jag känner mig orörlig, stilla, fast. Men jag vill inte att du släpper mig, aldrig mer, jag vill att du håller om mig för alltid så att jag känner mig trygg, säker, älskad. Jag vill inte vända mig om, för jag vet att om jag gör det så kanske du försvinner och lämnar mig naken bland vargarna, ensam bland taggbuskarna. Jag vill inte att du släpper mig, jag vill att du håller mig tills världens tid runnit iväg, tills universumet försvinner, tills jag har slutat andas. Håll om mig, värm mitt isiga hjärta som har hundra iskalla vintrar, som inte vill bli sårad. Men jag är otålig som alltid så kan jag inte vinna över min nyfikenhet och vände mig hastigt om, med en gnutta hopp att du kommer stå kvar, att du kommer le mot mig. Jag håller andan medan jag jag snurrar och det känns som om att hela marken snurrar med mig. Dina händer stoppar mig när du håller om mig och jag vågar öppna ögonen.
Jag fann dig...

Hungerspelen vs Camila

Publicerad 2012-05-25 20:37:20 i Gott och blandat

Jag sitter och tänker på Katniss och Peeta, hittade några låtar som jag tycker att detta beskriver dem bäst. Eftersom låtarna är på spanska så ska jag översätta dem.


Camila - Entre tus alas
Jag var frihetens evige slav, de som vet hur man flyter och kysser himlen
Tills du dök upp och jag beslöt mig att landa
Att stanna på din värld fann jag tro i din dröm
Min själ kände igen din röst och så sprang mitt hjärta efter dig

Jag flyger mellan dina vingar, jag vaknar inne i din själ
Min ro inuti mig är sann, jag reser i din blick
Du lyfter mig för att bli något bättre än det jag var för dig min kärlek

Fram tills idag trodde jag veta vad frihet är
Jag befann mig vid ett annat ställe, men idag så bär jag inuti mig
Jag tittade in i labyrinten av din kärlek,här fann jag min sanning
Och det är i dig vad jag vill ha
Att stanna på din värld fann jag tro i din dröm
Min själ kände igen din röst och så sprang mitt hjärta efter dig

Jag flyger mellan dina vingar, jag vaknar inne i din själ
Min ro inuti mig är sann, jag reser i din blick
Du lyfter mig för att bli något bättre än det jag var för dig min kärlek

Jag var frihetens evige slav men med dig kan jag röra det jag drömde om för så längesen




Camila - Besame
Kyss mig, det är dags, utan nåd och i tystnad
Kyss mig, frys tiden, låt det jag känner gro
Kyss mig, som att världen skulle ta slut efter det
Kyss mig, för varje kyss få himlen upp och ner
Kyss mig utan anledning för det hjärtat vill
Kyss mig

Känn mig som vinden medan jag dör långsam
Kyss mig utan anledning och jag är med dig för evigt
Kyss mig, som att världen skulle ta slut efter det
Kyss mig, för varje kyss få himlen upp och ner
Kyss mig utan anledning för det hjärtat vill
Kyss mig

Kyss mig utan nåd, stanna i mig utan förutsättningar
ge mig bara ett skäl så stannar jag


Denna är för Katniss och Gale

Min biosommar

Publicerad 2012-05-25 15:56:10 i Gott och blandat

Jag kommer förmodligen gå på så många premiärer som möjligt, men vissa filmer längtar mer än de andra.

1 juni
Prometheus


8 juni
Snow white and the huntsman


3 juli
The amazing spiderman


25 juli
The Dark Knight Rises


8 aug
Total Recall

17 aug
Snabba Cash II

31 aug
The Bourne Legacy


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Mycket Nöje!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Revolt - Mockingjay

Publicerad 2012-05-24 15:19:54 i Gott och blandat

Sista delen av Hungerspelen. Har knappt 100 sidor kvar att läsa men den är så bra! HAr lunch nu så ska ta en snabbis eller så skiter jag i att äta å käka en banan med kaffe latte ala moi... Låter underbart, 45 min läsning, med latte...

Satt och läste gamla sms, och hittade sms ...

Publicerad 2012-05-23 15:09:40 i Gott och blandat

Satt och läste gamla sms, och hittade sms från Narciss, fyra stycken. Läste dem, mindes hur mycket jag tyckte om honom, hur galna vissa av våra idéer var. När jag träffade honom kunde jag inte riktigt tänka klart. På något sätt ville jag visa att jag var lycklig utan honom, men behöver han ens veta det? Vad tjänar han på det? Vad tjänar jag på det? Aboslut ingenting, det kan jag lungt konstatera. Jag fattar inget längre och ibland önskar jag att jag kunde sluta vara så förvirrad. Messi är iaf helt ute ur bilden och det känns helt ok. Jag önskar bara att han kunde fatta vilken idiot han är, hur han bettet sig men sen kommer samma frågor som Narciss... Vad tjänar man på det? Ingenting för Messi lär inte tycka att han gjort något fel. Enl moster vill Messi att jag skulle säga att jag blev ledsen för att just HAN inte var där. Över min döda kropp, jag kommer inte säga ngt till den idioten,och jag snackade med mr E och han sa att Messi tillhör fegkategorin och ja det stämmer!Så han brände alla broar lille Messi...C'est la vie! Och jag står fast, lycklig...typ.

Tappade naglarna

Publicerad 2012-05-23 11:29:19 i Gott och blandat

Igår började jag tappa mina lösnaglar, men jag må¨ste erkänna att det är underbart att ha mina egna naglar. Har målat dem röda idag, och de ser ganska bra ut. För att vara första ggn Rubi fixar mina naglar så var de helt ok, de höll i ungefär 4 dagar. Saken är den att jag egentligen inte är en person som passar att ha gelenaglar, vare sig dom är gratis eller så, men dom var fina, riktigt fina. Nästa gång vill jag ha acryl, dom är ebklare att ta bort själv. Gele tar en evighet innan dom är borta eller helt av. Mina naglar behöäver vila nu, så inga naglar på ett tag. Men jag gillade hur de såg ut, jag kände mig tuff, en tjej som kunde göra lite som hon ville. Tänka sig vad ett par naglar kan göra.

"Lunch"träning

Publicerad 2012-05-22 18:40:32 i Gott och blandat

Jag hade lunch under eftermiddagen och jag beslöt att gå å träna. Det kändes jätte bra:) Men nackdelen är jag känner mig rastlös på jobbet, så jag står upp och smådansar/tränar... Tränar mina gluteus maximus nyaca nyaca nyaca xD

Ok... ska inte skriva mer nu =P

Nya serier på gång

Publicerad 2012-05-21 13:47:26 i Filmer och serier

Läste på dagens metro att det kommer vara en del nya (lovande) serier på gång så jag kommer skriva om dem jag tycker låter lovande eller bara tilltalar mig.

Elementary
En modern version av Sherlock Holmes med Jonny Lee Miler och Lucy Liu där de spelar detektiv och Lucy en kvinnlig version av Watson. Låter väldigt spännande med tanke på att det ska utaspela sig NY till skillnad från klassiska London.

Chicago Fire
Taylor Kinney och Jesse Spencer spelar två brandmän som anklagar varandra efter kollega död. Jesse är känd från House och Taylor från Vamire diaries. Jesse har ju slutat från house till min stora sorg, så jag hoppas på en bra serie.

Revolution
"The hunger games möter Lost" enl metro, vilket återstår att se. Handlar om en grupp människors kamp ör överlevnad i en värld utan el. Känns någorlunda spännande med tanke på att det är en serie skapad av JJ Abrams (Lost) och regisseras av Jon Favreau (Iron Man). Den låter väldigt lovande.

Söndag... eller ok måndag

Publicerad 2012-05-21 00:58:59 i Gott och blandat

Dagens middag gick bra, dock var det inte jag som gjorde själva middan. Det blev moster, men det var helt ok...

För er som inte vet vad som hände med Messi, kortfattat: HAN KOM INTE! I know! Han kom inte, och sa iinte ens varför... tills jag messade men jag orkar inte med honom så jag orkar inte mer. Nope, orkar inte bry mig alls för han skrev den dummaste sms till mig. så nej!

Och sen har jag bråkat med mamma... Inte så bra jag vet men ibland händer det... Saken är att eftersom jag bor själv så ser jag inte henne varje dag så då måste jag ringa och se hur hon mår och nuförtiden så orkar jag inte mer. Orkar inte vara efter folk och försöka lappa ihop saker som egentligen inte går att lappa hela tiden. Försöker fixa en del av mitt liv men jag vet inte... Jag vet verkligen inte.

Dags att sova!

Hungerspelen Triologin

Publicerad 2012-05-18 16:45:30 i Gott och blandat

Jepp... Köpte boken <3 Kunde inte låta bli, annars var det att vänta på köplats 64... Yes... Hehe men helt allvarligt, jag har börjat läsa del två av boken... GAH! Underbart :3 I love hunger games! Kommer snart att lägga upp bild :) I love my new gift to myself :3

Metro: Dagens insändare!

Publicerad 2012-05-18 10:42:49 i Gott och blandat

Jag kan inte fatta att min insändare är med! Såklart skrev jag muffiat, because it's me! Hehehe. Men läs mitt svar till mr Birk Williams på Metro. Jag är så stolt att den kom med....

Jepp... Jag är en nörd!

201:a inlägg

Publicerad 2012-05-17 22:43:19 i Gott och blandat

Hahaha! Missade igen! skulle göra värsta  uppståndet kring inlägg nr 200 eftersom jag missade 100... Men jag missade den igen... Jag lovar, kollade nyss på hur många inlägg jag hade gjort och så suckar jag något när jag se, japp... Senaste inlägget VAR 200... HAHAH!

Ok, får göra det med nr 300!!! :D

SIMS 3 och The Hunger Games

Publicerad 2012-05-17 22:38:45 i Gott och blandat

Vilken dag! Var hemma i princip hela dagen. Jag gick och tvättade men resterande dagen så har jag tillbringat den framför datorn.. och SIMS 3... Behövde spela på allvar... Trött på alla mina husdjur... GAH! Vadå släkt?! Om man vill para djur behöver de inte vara kära! Och om katterna är hungriga går de inte automatiskt till matskålen utan jamar! En riktig katt behöver inte att man pekar var matskålen är... Det är mer en fråga hur man gömmer maten...

The hunger games, jag säger bara wow! Läste klart boken på engelska igår och kan säga att boken är SÅ mycket bättre! Men ja ja. Filmen var helt ok, fattar... De måste göra den för 13-åringar... SUCK! Bara två böcker kvar...

<3 Hunger games!

Hunger Games

Publicerad 2012-05-15 22:11:06 i Bilder och Gif

New Hope

Publicerad 2012-05-15 22:09:30 i Bilder och Gif

Once Upon a Time HEY!

Publicerad 2012-05-15 22:08:29 i Bilder och Gif

Once Upon a Time

Publicerad 2012-05-15 22:07:21 i Bilder och Gif

Omgång två: Muffiat vs Shakes

Publicerad 2012-05-15 14:19:41 i Gott och blandat

Igår klarade jag inte av att dricka shakes, slängde t o m en! KAN NI FATTA DET! Men idag har det gått bra... Två shakes nere, två till som ska intas... Vill testa nypon till middag...

Ska nog köpa ett paket till, vet ej om det blir shake eller soppa.

Måndagens spridda tankar

Publicerad 2012-05-14 17:07:00 i Gott och blandat

09:18

Itrims nyponsoppa är det mest äckligaste jag har provat… Trodde inte det men iofs så testade jag den kall… Man kanske måste värma den…Yuck… Läste att den ska vara godare om man värmer den… Kanske en idé….

 

09:34

Stack och värmde den… Hoppas att den smakar bättre.

 

09:48

Åh fy… Nej allstå nypon ska man inte dricka kall… alls… Men jag vill inte dricka mer nyponsoppa. Katastrof. Nej ska ta med nyponsopporna till mötet imorgon, jag tyckte att den var så äcklig… Den kanske ska värmas från första början så jag ska testa den en sista gång. Sen så får det vara nog.

 

11:20

Jag är hungrig. Vill äta mat. Suck… Hatar alltid lika mkt de första dagarna…

 

13:36

Druckit en chokladshake… Den var något bättre men snackade inte lika god som jag kunde minnas. Varför?

 

15:32

Hungrig…

 

 

16:20

KATASTROF! Tycker Itrims pulver är äckliga! Men Itrims shake var as goda, spec cappuchinosmaken. Men jag vet inte, kanske inte kan en ta dem en dag till… Yuck!

X-men vs Avengers

Publicerad 2012-05-13 22:47:30 i Bilder och Gif

Hi Hi ^^

Publicerad 2012-05-13 22:36:59 i Bilder och Gif

and MORE chris <3

Publicerad 2012-05-13 22:31:24 i Bilder och Gif

Chris Evans <3

Publicerad 2012-05-13 22:30:11 i Bilder och Gif

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Iron Man

Publicerad 2012-05-13 22:27:53 i Bilder och Gif

moving pictures for tumblr Pictures, Images and Photos moving pictures for tumblr Pictures, Images and Photos

Heath Ledger

Publicerad 2012-05-13 22:24:29 i Bilder och Gif

Hulk... SMASH!

Publicerad 2012-05-13 22:20:59 i Bilder och Gif

Avengers

Publicerad 2012-05-13 22:20:00 i Bilder och Gif

Robin And Barney forever!

Publicerad 2012-05-13 22:18:44 i Bilder och Gif

Ewan <3

Publicerad 2012-05-13 22:09:12 i Bilder och Gif

Baby oh baby

Publicerad 2012-05-13 22:08:15 i Bilder och Gif

Ben & Jerry's

Publicerad 2012-05-13 11:48:40 i Bilder och Gif

A kiss?

Publicerad 2012-05-13 11:45:56 i Bilder och Gif

Once Upon a Time Mad Hatter

Publicerad 2012-05-13 11:33:45 i Bilder och Gif

So... Sad...

Publicerad 2012-05-13 11:28:25 i Bilder och Gif

Avengers

Publicerad 2012-05-13 11:22:33 i Bilder och Gif

Chris Evans <3

Publicerad 2012-05-13 11:20:35 i Bilder och Gif

Batman

Publicerad 2012-05-13 11:19:37 i Bilder och Gif

Strecha innan uppdraget,,, ja!

Publicerad 2012-05-13 11:03:38 i Bilder och Gif

Avengers

Publicerad 2012-05-13 11:01:11 i Bilder och Gif

sushi?

Publicerad 2012-05-13 10:58:38 i Bilder och Gif

Förvirrad

Publicerad 2012-05-13 02:47:27 i Gott och blandat

Jag förstår inte riktigt ingenting längre... Jag är hemkommen från en fest där jag bland annat träffade min killkompis D som han å jag är som syskon. Det som lämnade mig chockad eller rent sagt häpen var att han sa att han hade misstänkt att Messi gillat mig ett bra tag... Crap... Jag vet inte riktigt något längre. Har Dr Crom rätt och jag är en player? Not! Jag av alla människor? PLAYER? Nuh!

Snygg M var inte lika snygg längre.. Så konstigt. Sist jag såg honom så var han en riktig snygging som jag kunde inte låta bli att tänka på... Men jag antar att jag inte tycker samma sak längre. Däremot så fanns det bara en kille som jag verkligen njöt att vara med, den sista jag gissade faktiskt... Men jag har inte "döpt" honom alls... men jag kanske kan preliminärt döpa honom till RT, jag vet, hans inicialer. Men sak samma. Jag tycker att han är så söt och skulle vara kul att vara mer med honom. Ok... Planera en liten fest? ;) Oh Yeah!

Så, messi kanske har gillat mig ett bra tag och jag är nog bara nyfiken! GAH! NYFIKEN?! Är jag NYFIKEN? På vadå? Gah! Jag vet inte... Jag är mer förvirrad än någonsin...

S O S HELP ME!

Chris Evans <3

Publicerad 2012-05-12 13:30:53 i Bilder och Gif

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

I'm waiting for you... in my dreams...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




And do you love me too? ♥



Honey ♥♥

Oh Johnny boy

Publicerad 2012-05-12 13:28:09 i Bilder och Gif

Love theese guys

Publicerad 2012-05-12 13:26:20 i Bilder och Gif

Best scene!

Publicerad 2012-05-12 13:25:20 i Bilder och Gif





this is the most realistic portrayal of what would happen if you were to randomly burst into song

Ewan McGregor

Publicerad 2012-05-12 13:23:04 i Bilder och Gif

Iron Mans story

Publicerad 2012-05-12 13:21:40 i Bilder och Gif

Sing, play and dance :D

Publicerad 2012-05-12 13:17:19 i Bilder och Gif

Tony Stark hacks facebook

Publicerad 2012-05-12 13:15:14 i Bilder och Gif

My little Depp

Publicerad 2012-05-12 13:13:35 i Bilder och Gif

The next movie I'm going to see

Publicerad 2012-05-12 13:10:42 i Filmer och serier

<3

Publicerad 2012-05-12 13:09:47 i Bilder och Gif

Haa!

Publicerad 2012-05-12 13:07:40 i Bilder och Gif

Capt America and Iron Man as room mates

Publicerad 2012-05-12 13:03:27 i Bilder och Gif

Avengers

Publicerad 2012-05-12 13:02:22 i Bilder och Gif

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

moving pictures for tumblr Pictures, Images and Photos

Han is Solo

Publicerad 2012-05-12 13:00:34 i Bilder och Gif

Henry Cavill... My love

Publicerad 2012-05-12 12:59:33 i Bilder och Gif

Spider-man tribute

Publicerad 2012-05-12 12:55:25 i Bilder och Gif

Boys... Don't fight

Publicerad 2012-05-12 00:00:08 i Bilder och Gif

Xavier and Magneto

Publicerad 2012-05-11 23:49:58 i Bilder och Gif

Oh John Lennon

Publicerad 2012-05-11 23:40:34 i Bilder och Gif

Black Widows bästa scen

Publicerad 2012-05-11 23:39:37 i Bilder och Gif

Oh God, YES! GIMME!

Publicerad 2012-05-11 23:35:41 i Bilder och Gif

Connery, Sean Connery

Publicerad 2012-05-11 23:34:19 i Bilder och Gif

Oh Ryan

Publicerad 2012-05-11 23:32:56 i Bilder och Gif

Just hanging in the library

Publicerad 2012-05-11 23:31:41 i Bilder och Gif

I miss you

Publicerad 2012-05-11 22:35:31 i Bilder och Gif

Jag är en sorglig syn...

Publicerad 2012-05-11 16:01:36 i Gott och blandat

Jag vet inte vad som har hänt. Helt enkelt upp och ner med allt... Nej jag är inte ledsen, men mina tankar snurrar runt på de händelser som skedde i lördags. Då jag var ute i stan med "Messi" och det han sa... Darn it... Det blir värre o värre, försöker låta bli att tänka på det men jag KAN INTE! Frågade Koppen om råd, han gjorde mig mer förrvirrad... BLÄ! Jag är inte van med sånt... Inte värsta grejen för vissa med det är det för mig...


Snyft... Kalle Kanin...

Jag vet inte vad jag ska göra längre...

At least it wasn't a kiss...

He he... Vill hämta paket IDAG! Hinner inte :/ För mkt att göra...

Messi Messi.... Varför av alla var det just DU Messi?


Goda råd är dyra endeed...

Engelsk miss

Publicerad 2012-05-11 12:34:14 i Gott och blandat

The food was really nice and I'm so full that I'm going to BARF!

Självklart menade jag inte riktigt det jag ville säga... Ville säga burst... Men ack ack... Ordet kom inte fram :S

It's friday friday! \(^^,)/

Publicerad 2012-05-11 10:38:46 i Gott och blandat

Det är fredag idag, vilket innebär att det är helg! Underbart!:) Såhär kommer min helg se ut ungefär

 

Fredag!

 

Köpa lite mat hem samt kattmat

Tvätta

Städa

Sova innan 23

 

 

Lördag!

 

Tjänst

Köpa kattsand

Hämta paket

Städa

Gå på fest

Vara hemma senast midnatt så jag hinner med bussen hem

 

 

Söndag!

 

Sova till 10, minst!

Städa och plocka undan

Eventuell lunchbesök (moster)

Möte

Chilla innan måndag

Gå å lägga mig senast 22:30

 

Sen så är det måndag igen!

 

 

 

Mr Darcys and Miss Elizabeths love in just 8 frames

Publicerad 2012-05-10 23:03:25 i Bilder och Gif

New Girl!

Publicerad 2012-05-10 23:01:47 i Bilder och Gif

Bästa Serien EVER!!! Älska Älska Älska!

Avengers bästa scen

Publicerad 2012-05-10 22:59:24 i Bilder och Gif

Regn

Publicerad 2012-05-10 18:15:04 i Gott och blandat

Från en underbar solig dag till en gråmulen kväll med regn.

Life feels great...


Men å andra sidan så behöver naturen vatten. Så let it rain let it rain!


*regndans wohoo*


:3



I'm not myself tonight!

Träningstereotyper

Publicerad 2012-05-10 16:15:16 i Gott och blandat

 

 

Vilken träningstyp är du?

 

Vi går ofta till gym som ger oss trygghet, ett gym där vi kan känna igen oss, ett gym där vi känner gemenskap. Men vilka gym passar oss? Vad identifierar de olika gym? Det finns flera olika gym, men jag drar lite snabbt de mer ”kända” gymmen. Detta är ut min egen synvinkel med alla mina fördomar så du har blivit varnad. Vet att det finns en massa smågym, så jag tar de lite mer kända gym.

 

SATS

 

 

Den typiska SATS-människan är antingen fit, normalviktiga eller smal. Har koll på hur man gymmar och gillar att träna hårt bland andra människor, trivs med sitt utseende, men vill gärna se bättre ut. Denna person kan anses vara en ”tränings-freak” av andra människor. Det finns även de som gärna bara hänger på SATS för att uppnå en viss status men tränar lite eller inget utan sitter mest och bara snackar eller spanar. Du ser väldigt sällan en överviktig person på detta träningscenter.

 

 

Friskis och Svettis

 

Den typiska Friskis och Svettis människan är lätt överviktiga eller normalviktiga, kan finnas en del vältränade. De gillar att vara med på gruppass där de finns de som gärna glänser för andra genom att vara ”lika duktiga” som ledaren. Man ser en del äldre människor, allt från 30+ och väldigt unga personer. Passen är för alla åldrar och alla konditioner. Det finns även pass som den riktigt hurtiga träningsmänniskan. Den typiska fördomen är att det är bara pensionärer på plats, vilket inte alls stämmer.

 

Itrim

 

Den typiska Itrim människan är kraftig överviktig, överviktig eller normalviktig. Här trivs de överviktiga eftersom alla kämpar att gå ner och är eller har varit överviktig. Här utförs det mest cirkelträning, 30 sek intervaller där man kör styrka eller kondition. Inga onda blickar, utan man ger varandra leende då å då. Vissa som redan har gått ner till sitt normalvikt ger gärna sina tips, och personalen hjälper alla som har frågor. Här känner sig alla (speciellt överviktiga) välkomna.

 

Nautilus

 

Den typiska nautilus människan är normalviktig, fit, ûbertränings inrikate eller smal. Här tränar man oftast ganska intensivt för att bygga muskler. Här finns det oftast unga killar som kommer i grupp och ska peppa varandra. Här finns det mest killar som tränar, men inte nödvändigtvis alltid. Du ser  sällan en överviktig person på detta träningscenter.

 

24seven (Fitness 24/7)

 

Den typiska 24seven människan är normalviktig eller lätt överviktig. Här är mentaliteten ” det är ok, jag tränar när jag har tid för det är ju öppet hela tiden”. Så antingen är man väldigt inriktad på träning eller så är man en person som går nästan aldrig. Vid vissa center så finns det ”Tjej-hörnan”, vilket innebär att man slipper alla killar som står och glor samtidigt måste man slåss mot tjejgrupperna som tar över löparbanorna samtidigt och babblar  om killar, mode och smink… inte alltid på svenska men vi fattar ändå…

 

 

Japp, var något sarkastisk men samtidigt ärlig, och ja, jag har tränat på alla center förutom på SATS. Är inte normalviktig ännu eller  självförtroendet för att göra det. Just nu tränar jag på Itrim, så japp, du kan själv läsa hur jag känner mig där!

BORED!

Publicerad 2012-05-10 12:49:52 i Gott och blandat

Är något uttråkad på mitt jobb när ingen svarar. Det var meningen att vi skulle få lära oss administrativa saker och få oss att ta hand om mer ”seriösa” fall. Drömjobbet antar jag skulle vara där jag kan sitta själv med diverse arbetsuppgifter och bara lyssna på musik hela dagen. Problemet med min nuvarande arbetsuppgifter är att jag redan är riktigt bra på det jag gör. Jag sitter som handläggare och ringer ut hela dagen. Japp, sitter och snackar med kunder, dag in och ut, borde vara ett drömläge för mig som gillar att snacka, men på ett sätt är det ibland trist att behöva vänta på svar. Jag hoppas att när vi byter system så blir det mer effektivt arbete.  Och tro inte att jag själva bloggen uppe när jag bloggar, utan jag har ett mailutkast som jag skriver på och sen, kopiera och klistrar in på bloggen. Enkelt och jag kan skriva medans jag inte får svar och slipper stirra in på datorn. Det känns helt ok, sitter inte och surfar utan har ett vanligt outlook mail uppe och ingen kan säga att jag gör fel, ha ha ha! I know, I’m bad, but I’m so bored! Men vilket fall som helst, jag tar och postar detta nu, vill inte skriva en uppsats... fast jag skulle lätt kunna göra det… Kanske tar och skriver om gymmänniskor. :)

 

XxX

 

Muffiat

Tidig träning

Publicerad 2012-05-10 08:04:26 i Gott och blandat

Ska iväg och träna innan jobbet. Känner mig någorlunda stolt eftersom jag ändå vaknade först 5:30 utan väckarklocka och sen så "vaknade" jag 6:30. EFter det så bestämde jag mig att gå upp 7:30, då jag ska ta bussen 8:30. Kommer då hinna träna å duscha innan jobbet, börjar idag 10:30. So I gotta run lads ;)

Handsome man

Publicerad 2012-05-09 22:39:51 i Bilder och Gif

Ryggvärk!!!!

Publicerad 2012-05-09 21:46:14 i Gott och blandat

AJ! Å shit vad ont det gör!!! JAg vet inte vad det är men det är smärta!! Mellan skulderbladen!!! AJ AJ AJ!!! Hate it so much! Fick höra att det kunde vara en nerv som kommit i kläm... AJ!

Och vad ska man göra då? TRÄNA! Yeah right!

Och min cp-granne som inte kan fatta vad TYSTNAD EFTER 22 BETYDER!!!!!



Annars har dagen varit bra :)

Baka kakor

Publicerad 2012-05-08 11:49:19 i Gott och blandat

Fick lust att baka kakor idag men jag har inte så mycket hemma, så jag använde det jag hade.

100 gr smör
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2 tsk kanel
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl

Knåda ihop degen och forma sedan kakor efter önskad storlek. Fick fyra stora kakor och två små, men enkelt kan man få ca 20 kakor om alla är små.

Grädda i 150 grader ca 15 - 20 min.

Enjoy!

Mår piss

Publicerad 2012-05-07 10:42:55 i Gott och blandat

JAg mår inte så bra idag. Mer snuvig än vanligt och huvudvärk. Dagens dilemma är om jag ska palla med jobbet. Hela min kropp skriker att jag ska stanna hemma och sova. Jag gillar inte att vara hemma längre, inte nog med att jag inte får betalt på första karensdagen, men jag vill även visa ett gott intryck. Hela tiden... Hela tiden... Blä! Jag har iaf inte stannat hemma bara för att jag är lat och det är på ett sätt bra.

Vi får se...


Gråa moln

Publicerad 2012-05-06 13:01:27 i Gott och blandat

Jag är kan ibland vara riktigt dålig på att blogga... Men nu kommer det iaf en blogginlägg...

Jag har upptäckt att jag är en medelmänniska, jag är bara en "vanlig svensson" fast jag är inte mycket till svensson om man ska tänka på min bakgrund... Jag är bara en liten tjej i Sverige som ibland inte kan riktigt lösa alla problem i mitt liv. Knappast andras men ja, vad ska man göra? Men jag försöker ta mig an dag för dag men vad ska jag göra när det finns så mycket jag knappt förstår om det kommer finnas en lösning...

Men jag försöker... Är iaf ganska glad idag, trots allt :)

Dag 94

Publicerad 2012-05-04 11:09:55 i Gott och blandat

Det tog mig 94 dagar (eller bara fyra egentligen) för att köpa något via nätet. Och denna gång något jag verkligen inte har, en jacka! Men jag har lovat att bara behålla en jacka, beställde flera för storlekens skull... Och det kommer bli en skinnjacka... HAr alltid velat ha en :)

Pollenallergi?

Publicerad 2012-05-03 10:04:53 i Gott och blandat

Täppt i näsan och så trött! Tror faktiskt att jag har fått det men jag fattar inte varför detta sker. Har aldrig varit allerigker, men nu så kanske jag känner av pollen mer än förr... Jobbigt, jobbigt... Snyter mig men blir täppt igen efter ett tag. Not very nice... Men jag vet att jag kommer att överleva, lite jobbigt.

Idag kommer jag inte träna. Tränade två gånger under veckan och känner att jag vill ta det lungt idag ifall det är ett virus. Så kanske en liten kvällsprommenad och imorn vet jag inte riktigt vad jag kommer hitta på. Skulle se LMFAO men mamma är på besök. Kanske hinner lixom, men sen är det om jag har råd till Grönakortet. 200 kr lixom...

På ett sätt känns det skönt att bo själv, på ett annat saknar jag att inte behöva oroa mig så mycket för vissa saker. Men jag älskar min frihet och skulle inte byta den mot något. :)

Lizzie Diaries

Publicerad 2012-05-03 00:19:03 i Filmer och serier

Om du älskar Stolthet och Fördom så kommer du verkligen älska den här serien! En modern Elizabeth som går under namnet Lizzie, med sin goda vän Charlotte och systrar. Se den! Totally worth it!

Mina resultat

Publicerad 2012-05-02 14:06:14 i Gott och blandat

Tre månader utan shopping eller dyl, hur gick det?
4 veckors träningsutmaning, gick det?

Det gick 90 dagar utan att jag handlade onödiga prylar. Det gick ganska bra, dock var det väldigt svårt i början eftersom jag var så van att köpa saker via nätet, speciellt filmer. Men jag började vänja mig vid tanken att varje mail med erbjudande så skulle jag inte ens öppna dem utan radera dem utan att ens tänka på något, något som nuförtiden är en vana. Det känns ganska skönt att inte känna den där frestelsen av att hela tiden vilja köpa bara för att man får en sak gratis, fri frakt eller världens superrea. Men jag är glad att det går bra nu. Jag har snart betalat klart två avbetalningar och jag kan eventuellt avsluta dem nu till Majs lön (beroende på hur mycket jag får i lön), sen kan jag eventuellt betala klart en till faktura. Känns så skönt att kunna skriva det här.  

Tack vare två personer så lyckades jag leva under vintern utan kyla och behålla mitt jobb. Det låter ganska hårt, men det är verkligheten. Utan dem två skulle jag ha haft det väldigt svårt, och kanske ha hamnat hos Kronofogden, vem vet? Och det är inget bra. Men ja, det scenario är borta och hoppas aldrig mer behöva se det. Vill bli ”skuldfri” och kunna njuta mer av livet, bara ta och resa iväg på en längre resa och inte komma hem till inkassokrav. That’s life! Så jag lyckades lära mig att tappa suget för att köpa lite grann. Kanske gör om det, vem vet! Vi får se…

 

Träningsutmaningen var att under fyra veckor träna fyra gånger. Så här gick det!

Vecka 1 : 4 gånger

Vecka 2: 3 gånger (förkyld)

Vecka 3: 3 gånger (förkydl från veckan innan)

Vecka 4: 2 gånger (bortrest under två dagar, ej planerat)

 

Slutkommentar: Jag är skitstolt över hur mycket jag lyckades träna! Jag gick upp från 1 gånger /vecka till ca tre gånger per vecka! En ökning på tre gånger! Nu så har jag inte kvar utmaningen, men jag kommer att träna minst två gånger per vecka upp till fyra gånger, men ligga på tre gånger per vecka. Och det ska jag klara av, har redan tränat en gång nu i veckan så tre gånger, baggis!

 

 

Om

Min profilbild

Acushla Muffiat

Jag är en tjej som skriver om allt, ibland för mycket, ibland för lite. Kallar mig själv en "multihobbymänniska" vilket är sant. Gillar en del saker och ser bloggen som en cyberdagbok. Dock skriver jag inte allt, tyvärr. So bare with me :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela