My world, My Rules

I am what ever I say I am

Film nr 8 av 101: The thing from an other world

Publicerad 2012-04-22 20:41:37 i 101 filmer att se innan du dör

The Thing From an Other World (1951)

Amerikansk film, svartvitt. Filmen handlar om hur em grupp får åka till Nordpolen för att undersöka ett föremål som ingen kan identifiera. De förstör skeppet men lyckas få med piloten, en utomjording. Eftersom han är under isen så ser de ingen direkt fara. Men denna varelse lyckas fly och börjar sin jakt efter näring, blod. Soldaterna och vetenskapsmännen blir tvingade att ta till vapen för att slåss för sina liv, dock finns en vetenskapsman som är övertygad om att det kan finnas ett fredligt sätt att nå fred mellan dem. Frågan som alla tänker på är om denne utomjordning kom ensam, eller om det är den första av flera tusen som ska ta över världen.

Filmen är ganska bra, men det är få visuella ögonblick som man kan se själva utomjordingen, men beskrivs som en vandrande morot med klor som tömmer människor på all blod som blir som ett slags gödsel till sitt avkomma. Saknade dom scenen eftersom det skulle ha fått filmen lite läskigare, men det är ju en film från 1951.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Acushla Muffiat

Jag är en tjej som skriver om allt, ibland för mycket, ibland för lite. Kallar mig själv en "multihobbymänniska" vilket är sant. Gillar en del saker och ser bloggen som en cyberdagbok. Dock skriver jag inte allt, tyvärr. So bare with me :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela