My world, My Rules

I am what ever I say I am

Dag 9, wipe off

Publicerad 2012-02-09 15:19:17 i Gott och blandat

Under lunchen tog jag en prommenad och kände lusten av att äta GODIS... Hade tio minuter kvar av lunchen och tänkte ok why not? Medan jag gick ner för trapporna insåg jag att istället för godis borde jag köpa något vettigt som tagit slut, nämligen sminkbortagningsdukar. Så jag gick ner, såg att den kostade 50 kr men tänkte att jag har inte några kvar och jag sminkar mig inte så ofta. Så jag slog till och köpte ett paket. Brevid såg jag att de sålde något jag behövt länge, nämligen en "ta bort det svarta under ögonen" penna. Min håller på att ta slut jag jag tänkte nej nu köper jag den med. Den kostade betydligt dyrare, hela 119 kr. Med en liten klump i magen så tänkte jag hur jag inte bröt några regler, tog fram klubbkortet och betalade. Det hela blev billigare eftersom det var 25% rabatt, så jag gav mig en klapp på axeln och tänkte "Duktigt Muffi".
Just nu mår jag helt cp... Tror jag har feber och har bara en Alvedon hemma. Inte bra inte bra... Men det borde vara ok att få köpa medicin (hahaha klart det är ok att få köpa medicin). I'll get back to that...

XxX

Muffiat

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Acushla Muffiat

Jag är en tjej som skriver om allt, ibland för mycket, ibland för lite. Kallar mig själv en "multihobbymänniska" vilket är sant. Gillar en del saker och ser bloggen som en cyberdagbok. Dock skriver jag inte allt, tyvärr. So bare with me :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela